Door middel van een geautomatiseerd e-commerce concept is het mogelijk om alle topmerken barcode apparatuur snel en eenvoudig te bestellen. DirectID levert direct uit Europa’s grootste voorraad, door heel Europa, de volgende dag.

Vanaf september 2006 is het mogelijk om alle topmerken barcode apparatuur via een geautomatiseerd e-commerce model van DirectID snel en eenvoudig te bestellen. DirectID heeft duizenden barcode scanners, printers en accessoires op voorraad en levert, door heel Europa, de volgende dag.   Barcode apparatuur wordt al decennia veelvuldig gebruikt in winkels, ziekenhuizen en magazijnen en is een gemeengoed geworden. Met het nieuwe concept komt DirectID tegemoet aan de toenemende vraag om barcode apparatuur snel en voordelig direct aan eindgebruikers te leveren. 

Uniek conceptHet concept is uniek omdat het complete assortiment aan barcode en identificatieproducten via e-commerce besteld kan worden. Het complete assortiment van scanners, printers tot kabels en accessoires wordt direct uit Europa’s grootste voorraad geleverd. Daarbij levert DirectID professionele support op alle topmerken die zij vertegenwoordigt. ‘Door het samenbrengen van een aantal AIDC specialisten hebben deze ideeën geleidt tot dit unieke model waarmee topkwaliteit barcode apparatuur nog makkelijker en goedkoper de volgende dag wordt afgeleverd’, aldus Bart Hasselbach, Marketing & Communication Manager van Direct Identification BV.  

Real-time informatiebron Bij DirectID worden alle gemakken en voordelen van internet en automatisering optimaal benut. Het geïntegreerde backoffice systeem verzorgt snel en accuraat alle productgegevens en zorgt voor actuele prijs- en voorraadinformatie. DirectID is continu bezig met het updaten van de inhoud van haar website en met het upgraden van de functionaliteiten. Daarbij bevat de website veel informatie over barcode apparatuur en over barcode identificatie. De website is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. ‘Iedere week hebben wij scherpe aanbiedingen en de nieuwste producten worden direct op onze website gepresenteerd.’ Hasselbach vervolgt: ‘.

Wij zijn dé informatiebron voor iedereen die op zoek is naar barcode en identificatie producten.’ Producten van de bekendste merken Symbol, Intermec, Datalogic, Hand Held Products en PSC zijn gepresenteerd op www.directid.nl. Ook voor printers van Zebra en Datamax met bijbehorende labels en ribbons zijn te bestellen bij DirectID. Daarnaast vertegenwoordigt DirectID ook label design software zoals Bartender, Labelview en Labelmatrix. DirectID is door de fabrikanten gecertificeerd voor het leveren van het volledige assortiment barcode apparatuur. Vragen over barcode identificatie producten kunnen per e-mail of telefonisch gesteld worden.  

bron:DirectD