(Persbericht) Het is weer lente! Het wordt mooier weer, langer licht, en mensen komen weer buiten. EU Growshop is dà© leverancier voor iedereen die weer de tuin weer eens onder handen wil nemen!

Iedereen die de afgelopen weken van de zon genoten heeft, heeft ook weer gezien hoe de tuin erbij ligt na zo‘˜n lange winter. Dode planten, verwilderde vijver, gaten in het gras. Een treurig schouwspel. Maar nu de zon weer tevoorschijn komt, is het tijd om de tuin weer eens flink op te fleuren. En waar kun je daar betere producten voor vinden dan bij EU Growshop?

De webwinkel voorziet in alles voor de moderne tuinman zoals potten, voeding, elektra, scharen en bouwmateriaal. Maar ook voor bestrijdingsmiddelen, beschermingsmiddelen, of klimaatbeheersing is EU Growshop de place to be! Op de website, EUgrowshop.nl, zijn daarnaast geregeld verschillende specials te vinden: speciale topaanbiedingen, geselecteerd door de experts van EU Growshop.

Marketing manager Bert van Laarhoven heeft nog een speciale tip voor de ijverige tuinklussers. à¢â‚¬Å“Omdat het ‘˜s nachts toch nog behoorlijk koud kan worden, raden wij voorlopig nog de zogenaamde propagators aan: kleine kweekkastjes voor het wortelen van groeischeuten, of het kiemen van zaden.à¢â‚¬ Met deze propagators kunnen stekjes grootgebracht worden tot ze groot genoeg zijn om in de tuin te kunnen groeien.

Voor wie nog niet overtuigd is: EU Growshop heeft ook nog een laagste prijsgarantie. Vindt u hetzelfde artikel ergens anders goedkoper, dan krijgt u het bij hen voor dezelfde prijs plus een extra korting!

Kijk op EUGrowshop.nl voor alle aanbiedingen