(Persbericht) De Alecto beeldbabyfoon voor optimale veiligheid.

Kinderen hebben aandacht nodig. Als ouder wil je dit graag zo veel mogelijk geven, echter heb je vaak ook andere bezigheden. Toch is het mogelijk om altijd toezicht te kunnen houden, zonder fysiek in dezelfde ruimte te zijn.

De DVM-95, de innovatieve beeldbabyfoon van Alecto, zorgt ervoor dat je overal in en om het huis perfect zicht hebt op de babykamer, speelhoek, garage, etc. Je ziet overal waar je kinderen mee bezig zijn en kunt zelfs direct met hen communiceren.

Deze beeldbabyfoon werkt met een nieuwe techniek, FHSS (Digital Hopping) genaamd. Hierbij zoekt de babyfoon continue naar storingsvrije kanalen waardoor de hoogste beeld- en geluidkwaliteit gegarandeerd is.

Door de instelbare microfoongevoeligheid bepaal je zelf hoe snel beeld/geluid getoond moet worden.
Het energieverbruik kan zo tot een minimum beperkt worden. Door de ingebouwde infrarood verlichting, welke automatisch wordt ingeschakeld in het donker, heb je perfect zicht op bijvoorbeeld de kinderkamer.

De Alecto beeldbabyfoon is volledig ´Plug ‘˜n Play‘˜. Je zet het systeem simpelweg aan en het werkt. De DVM-95 kan eenvoudig worden uitgebreid met verschillende modules, zoals extra camera‘˜s (DVM-92) of video-deurintercoms (DVM-91). Met deze deurintercom zie je, waar je ook bent in huis, wie er aan de voordeur staat en kun je op afstand beslissen of je de deur opent. Zelfs wanneer je niet thuis bent kun je zien wie, wanneer en op welk tijdstip heeft aangebeld.

Voor alle mogelijkheden en meer informatie ga naar www.alecto.nl.

--------------------------------
Over Hesdo en Alecto:

Hesdo
Hesdo bv is opgericht in 1973 en houdt zich bezig met de import, ontwikkeling door eigen R&D afdeling en verkoop van de merknamen Alecto, Profoon en Fysic. Daarnaast beschikt Hesdo over het exclusieve dealerschap voor Motorola DECT en Babycare Benelux. De eigen drie merken vormen samen met Motorola een elektronica- en telecommunicatieassortiment van ruim 600 kwaliteitsartikelen voor consumenten en professioneel gebruik.

Alecto
Alecto is het merk voor consumenten elektronica en biedt producten (en totaaloplossingen) op het gebied van babycare (marktleider met 65% marktaandeel), beveiliging, audio, weerstations, comfort, portofoons, audio/video, computer accessoires, verlenghaspels/blokken, licht- en schakelproducten, batterijladers en batterijen, etc. Alecto vertegenwoordigd een ruim en hedentijds assortiment tegen concurrerende prijzen, met naast bestsellers ook een ruim aanbod in de meer gespecialiseerde en professionele producten.