Amsterdam RAI is meer dan beurzen, congressen of theater. Deze zomer is Amsterdam RAI een plek om naar het strand te gaan. Vergeet de file naar Zandvoort en de last-minute naar Spanje. Aan de havenzijde van de RAI, bij het Beatrixpark, is de perfecte locatie gecreëerd voor een strand voor Amsterdammers: Strand Zuid. Strand Zuid is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Amsterdam RAI, Michel Pais (Caffà© Esprit, Caffà© PC) Philip Verhaaren en stadsdeel Zuideramstel. Het initiatief heeft voor Amsterdam RAI geen directie commerciële doelstellingen, maar staat symbool voor de verbondenheid van de RAI met Amsterdam en de Amsterdammers.

Strand Zuid is meer dan een trendy alternatief voor de kust: het is een kindvriendelijk en volledig uitgerust strand met terrassen, een boulevard en beachvolleybalveld, strandstoelen en hangmatten. Er wordt op Strand Zuid een brede programmering gevoerd, waaronder diverse kinderactiviteiten en een avondprogramma in het weekend.

Strand Zuid is voor elke Amsterdammer de perfecte mogelijkheid om op een ongedwongen manier de hectiek van de stad te ontvluchten en te genieten van een kwaliteitsstrand in de buurt. De toegang tot de locatie is gratis.

Door de goede bereikbaarheid met zowel fiets, auto als openbaar vervoer, is Strand Zuid voor iedereen dichtbij. Wat Strand Zuid helemaal uniek maakt is de mogelijkheid om direct vanaf de Amsterdamse grachten met de boot aan te meren aan de boulevard van het strand. Hoewel het strand in basis een publieke functie heeft, is het ook een unieke, tijdelijke b-to-b locatie.

Op mooie zomerdagen en zwoele avonden is Strand Zuid met zijn goede keuken en warme sfeer hà©t adres voor (zaken)lunch of diner. Maar ook voor borrels, buffetten en andersoortige zomerevents is Strand Zuid een verrassend alternatief. Arjan Keizer (tel. 020-5491722) van Amsterdam RAI weet wat er voor de zakelijke markt allemaal mogelijk is.

bron:RAI