AMSTERDAM WEEKLY, het gratis culturele weekblad, is door het London's Design Museum verkozen tot een van de (citaat): meest inspirerende en innovatieve ontwerp projecten in Europa van de afgelopen twee jaar. (einde citaat) 

Het weekblad wordt opgenomen in de tentoonstelling The European Design 
Show die vrijdag 28 mei a.s. in de Britse hoofdstad zal openen. Het Museum is wereldwijd het toonaangevend voor industriële vormgeving, mode en architectuur. 
 
(Citaat): AMSTERDAM WEEKLY is een schoolvoorbeeld van hoe een gratis verkrijgbaar weekblad een ongelooflijk hoog vormgevingsniveau kan hebben--iedere stad zou zo'n blad moeten hebben! (einde citaat) aldus Sophie McKinlay, curator van het Design Museum. 
 
De European Design Show zal, naast de AMSTERDAM WEEKLY, een selectie van de meest spraakmakende ontwikkelingen in hedendaags design tentoonstellen; van mode tot meubels, van slimme websites, vernieuwende vormgeving van producten en ijsverpakkingen, en zelfs een nieuw ontworpen tint van de kleur zwart  
 
De in het oog springende vormgeving van AMSTERDAM WEEKLY is in handen van Danny Calvi. Hij Wordt geassisteerd door een team van ontwerpers, bestaande uit Aquil Copier, Bas Morsch en Simon Wald-Lasowski. In het blad wordt regelmatig vernieuwend werk opgenomen van lokale freelance fotografen en illustratoren, zoals de Photo Notes serie van fotograaf Hans Eijkelboom. 
 
bron:AW