Als je op zoek bent naar een appartement of vakantiewoning in Paramaribo Suriname, waar ga je dan heen?

Juist, daarom hebben we deze website gelanceerd. Hier komen eigenaren en verhuurders van vakantie verblijven in Suriname en Vakantiegangers of huurders bij elkaar. Verhuurders kunnen kosteloos een of meerdere advertenties plaatsen voor hun beschikbare objecten. Personen die op zoek zijn naar een vakantie verblijf vinden hier een groot overzicht van vakantie huizen. Voor de potentiële huurder is het raadplegen gratis en komen direct in contact met de verhuurder van een vakantie woning of appartement. Er staan zelfs kamers te huur op de website, geplaatst door personen of organisaties die hier in gespecialiseerd zijn.

Tegenwoordig regelen we het allemaal zelf via internet, we boeken zelf een ticket en regelen zelf ons verblijf. Ook Surinamers die hun familie en vrienden niet lastig willen vallen zoeken en regelen zelf een appartement. Daarnaast zijn er stagiaires die een tijdelijk verblijf zoeken voor enkele maanden. Voor wie een hotel te duur is, zijn er volop appartementen te huur voor een stuk minder geld en veel meer luxe en privacy. Steeds meer mensen ontdekken dit en kiezen er voor. Sinds de website online is gegaan ruim een week geleden op 1 juli 2008 zijn er reeds appartementen of vakantie woningen verhuurd via www.appartementenparamaribo.nl volgens enkele adverteerders.

Over Appartementen Paramaribo
De website "Appartementen Paramaribo " dient als een marktplaats voor vraag en aanbod van huurappartementen en huurwoningen in Paramaribo Suriname. Eigenaren en verhuurders kunnen hier kosteloos een advertentie/presentatie van hun object plaatsen. Vakantiegangers en huurders vinden hier een groot aanbod van vakantie verblijven in Paramaribo en Suriname.

--------------------------
Niet voor publicatie
voor meer informatie: appartementenparamaribo(at)Gmail(punt)com
website: www.appartementenparamaribo.nl