APS: Postcode Loterij reikt 13,6 miljoen euro uit in DelfzijlVrijdag 5 augustus heeft Caroline Tensen namens de Nationale Postcode Loterij de hoogste individuele prijs ooit uit haar geschiedenis uitgereikt. Een inwoner uit het Groningse Delfzijl is ruim 9,8 miljoen euro rijker!

Caroline heeft de Jackpotwinnaar vandaag verrast met een grote cheque. De gelukkige winnaar speelt mee met maar liefst 10 loten. Eén van deze loten vertegenwoordigt het winnende lotnummer 9932 GP 002. Op de overige negen loten is 312.500 euro per lot gevallen. Bovendien speelt de winnaar mee met een JackpotVerdubbelaar op alle loten. Dit betekent een gewonnen totaalbedrag van ruim 9,8 miljoen euro. Dit is de hoogste individuele prijs ooit uit de geschiedenis van de Postcode Loterij!

Winnende postcode

Donderdag 4 augustus werd de winnende straat met postcode 9932 GP bekend gemaakt.Postcode Loterij-ambassadeurs Gaston Starreveld en Caroline Tensen reikten cheques uit aan de vijf winnaars. Naast de hoofdprijswinnaar van 9,8 miljoen werden de volgende bedragen gisteren al verdeeld in de straat:

-3 winnaars hebben 625.000 euro gewonnen (2 loten) en

-1 gezin heeft 312.500 euro gewonnen (1 lot).

Ook in de winnende postcode spelen alle winnaars mee met de JackpotVerdubbelaar op hun loten.

Hele wijk in de prijzen ok alle overige deelnemers van de Nationale Postcode Loterij, waarvan het lotnummer begint met 9932, zijn in de prijzen gevallen! Er spelen meer dan 550 mensen in deze wijk in Delfzijl mee met in totaal 997 loten. Alle winnaars zonder JackpotVerdubbelaar op hun lot ontvingen ruim 1000 euro per lot, alle winnaars met JackpotVerdubbelaar ontvingen het dubbele bedrag, te weten ruim 2000 euro per lot.

In totaal heeft de Nationale Postcode Loterij ruim 13,6 miljoen euro uitgereikt in Delfzijl.

De uitreiking van 9,8 miljoen euro aan de Jackpotwinnaar wordt vrijdag 5 augustus uitgezonden bij SBS6 Shownieuws, om 19.30 uur en om 23.00 uur.

Bron: ANPComments are closed.
%d bloggers liken dit: