Argos Oil opent zaterdag 21 januari twee nieuwe tankstations in Rotterdam. Tijdens de openingsweek in Rotterdam (zaterdag 21 tot en met zondag 29 januari) kunnen consumenten extra voordelig tanken. Argos Oil geeft in deze week 12 cent korting op alle brandstofproducten. Op de stations gelegen in Ommoord aan de Martin Luther Kingweg 21 en in Feijenoord aan de Colosseumweg 470 wordt direct gestart met de verkoop van de biobrandstof Argos e-fuel.

De biobrandstof is in Gorinchem sinds de lancering een groot succes. Veel consumenten tanken de biobrandstof en de vraag naar e-fuel neemt toe. De gelijke prijsstelling van e-fuel en standaard euro 95 heeft aan de succesvolle lancering bijgedragen. Peter Goedvolk: 'Argos Oil zet hiermee de eerste stap in het landelijk beschikbaar maken van bio-ethanol'. Het gebruik van biobrandstoffen leidt tot minder uitstoot van schadelijke
stoffen, zoals CO2. Bio-ethanol past binnen een duurzame ontwikkeling waarmee de Rotterdamse regio nieuwe kansen creëert.
Argos Oil
Argos Oil is één van de grotere zelfstandige Nederlandse oliebedrijven. Argos is actief op het gebied van trading, opslag, bunkering, wholesale en benzinestations. Ruim 20 jaar is het leveren van brandstoffen aan tankstations een belangrijke Argos activiteit. Daarnaast exploiteert de Argos Groep 75 tankstations. Begin november 2005 heeft Argos Oil als eerste speler op de markt een biobrandstof aan de pomp gelanceerd. De komende maanden gaat Argos deze e-fuel verder uitrollen, zodat meer consumenten dit nieuwe product kunnen tanken. In afwachting van het resultaat van de lancering van de Argos e-fuel brandstof met 5% ethanol (E5), kijkt Argos ook naar de mogelijkheid om brandstoffen met een hoger percentage ethanol te lanceren.
bron:Argos

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular