Een 19-jarig meisje uit Arnhem is slachtoffer geworden van een 'kwajongensstreek', die echter nog erger had kunnen aflopen dan nu al het geval is. Een en ander vond plaats op woensdagavond rond 23.30 uur in Arnhem op de Boulevard Heuvelink ter hoogte van de bushalte Rietgrachtstraat in Arnhem.

Het meisje heeft behoorlijke verwondingen opgelopen: dikke striemen onder de kin en onder haar oog, door een dik nylon koord dat door een aantal jongens gespannen was over de weg. Het meisje reed hier op haar brommer tegenaan. Het meisje droeg geen bromfietshelm. Het meisje zag dat de jongens wel bezig waren met iets, maar realiseerde zich niet dat het om het spannen van een touw ging. Doordat de jongens nog niet helemaal klaar waren met het vastmaken ven het touw aan een lantaarnpaal had het letsel nog erger kunnen zijn. Het slachtoffer heeft de groep jongens hard weg zien rennen richting Eusebiusbuitensingel.

Een man die vlak daarna op een fiets langskwam heeft de jongens ook gezien. De politie is op zoek naar deze man en eventuele andere getuigen die informatie hebben over de daders. Zij worden verzocht de unitrecherche, bureau Beekstraat te bellen.
Het gaat om ongeveer zes jongens , donkere huidskleur, gemiddeld zestien jaar, over het algemeen 'rasta' of krullend haar, donkere wijde kleding. Een paar met petjes en capuchon.

bron:Politie Gelderland-Midden