De 20-jarige Arnhemmer, die vrijdagochtend 16 september langs de provinciale weg N224 gevonden werd, is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat is de voorlopige conclusie van het Nederlands Forensisch Instituut naar aanleiding van de sectie op het lichaam.

Vandaag, zondag 18 september, zal het lichaam ter beschikking worden gesteld van de familie, zodat in de loop van deze week de begrafenis of crematie kan plaats vinden. Overigens is de familie al uitvoerig door de politie geïnformeerd. Zij hebben het slachtoffer inmiddels ook geïdentificeerd.

Onderzoek
Over de bevindingen van het rechercheteam wordt in dit stadium van het onderzoek geen mededeling gedaan. Zo'n dertig politiemensen hebben het afgelopen weekeinde gebruikt om zo veel mogelijk informatie te verzamelen. Overigens zullen zij daar ook de komende dagen nog mee door gaan. Mochten er dan ook mensen zijn, die nog niet met de politie hebben gesproken, terwijl ze wel getuige zijn van het incident of op een andere manier over informatie beschikken die een bijdrage kan leveren aan het onderzoek, dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie onder nummer 0900 - 8844.

bron:Politie Gelderland-Midden