Met Ali B, Di-rect, The Sheer en de Jeugd van Tegenwoordig heeft Artquake een indrukwekkend aantal publiekstrekkers op het programma staan. Maar dit is niet alles, want er zijn een flink aantal nieuwe namen bekend die zondag 28 augustus het Haarlemmermeerse bos (voormalig Floriade park) in Hoofddorp op haar grondvesten laat trillen.

De organisatie is er wederom in geslaagd om topacts en verrassende nieuwkomers te boeken. De volgende artiesten zijn inmiddels bevestigd:

Ali B (met band)
Di-rect
Skip The Rush
Drillem
De Jeugd van Tegenwoordig
Kid Sublime
Senna
The Sheer
Venus Hill
TrackAddicts
Black Sun Empire
Don Diablo
San Andreas
KABOOM!

Een uitdagende mix van alternatieve muziek, pop, dance, hiphop, en... vooral goede muziek. Maar dat is nog niet alles want verder kan je genieten van straattheater, streetdance, breakdance en film! Met een indrukwekkende line-up is Artquake een zomerfestival dat je absoluut niet mag missen!

Kaarten zijn te koop voor slechts 10 euro in de voorverkoop. Dus kom 28 augustus naar Artquake Open Air en sluit het einde van je vakantie op een knallende manier af!

Artquake is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto (gratis parkeren). Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en een routebeschrijving op www.artquake.nl

bron:Artquake