Naar aanleiding van de aanhouding van vier Duitse mannen op zaterdag 4 februari 2006 omstreeks 12.10 uur, op de kruising van de Tunnelstraat met de Meinweg in Geleen, heeft de politie bij een nader onderzoek ontdekt dat er op de auto waarin het viertal reed is geschoten.

In de grijze personenauto van het merk Skoda type Octavia voorzien van een Duits kenteken werden enkele kogelgaten aangetroffen. Uit het onderzoek heeft de politie vastgesteld dat er op de auto geschoten is in de periode van vrijdag 3 februari om 16.00 uur tot zaterdag 4 februari omstreeks 12.10 uur. De vier inzittenden werden aangehouden in verband met verboden wapenbezit.
Door getuigen is gezien dat één van de inzittenden van de Skoda een wit/ oranjekleurige plastic zak uit deze auto heeft weggegooid. In deze zak zaten enkele kilo’s harddrugs. De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke schietpartij of naar getuigen die de auto daarvoor hebben gezien. In het bijzonder zoekt de politie de bestuurder van een trekker (wit) met oplegger die, op de plaats waar de vier mannen werden aangehouden, even is gestopt.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Limburg-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).
 
bron:Politie Limburg Zuid