Op dinsdagmorgen omstreeks 11.20 vond er op de Westdijk in Zuidschermer een eenzijdig ongeval plaats waarbij twee personen gewond raakten. De personen reden in een personenauto en raakten door onbekende oorzaak naast de rijbaan. In de berm reed de auto tegen een boom waarbij de passagiere, een jonge vrouw, ernstig bekneld kwam te zitten. De gewaarschuwde brandweer had anderhalf uur nodig om het slachtoffer te bevrijden. De bestuurder kon wel uit de auto komen.

Ter plaatse werd hulp verleend door personeel van ambulances en een traumaheli. De bestuurder heeft vermoedelijk rugletsel en een polsfractuur. De passagiere is zwaar gewond en verkeert in kritieke omstandigheden. Beide slachtoffers werden overgebracht naar het Medisch Centrum te Alkmaar.

De identiteit van de vermoedelijk uit Duitsland afkomstige slachtoffers is nog niet bekend. Aangezien de aanleiding van het ongeval nog onduidelijk is worden getuigen verzocht contact op te nemen met de politie in Heerhugowaard, tel.nr. 0900-8844.

bron:Politie Noord Holland Noord

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular