Persbericht

Elke Nederlander heeft voortaan de mogelijkheid een auto naar eigen inzicht aan te passen. Nadat de wereld te maken kreeg met tv-programma’s als Pimp my ride en het Nederlandse De grote beurt wisten we al wel dat het voor veel geld mogelijk is om van je auto een opzichtig, overdreven rijdend voorwerp te maken. Nu worden echter ook simpele autoaanpassingen voor de gewone burger toegankelijk.

Verschillende mensen, verschillende wensen
Een auto is voor veel mensen toch een onmisbaar deel van hun leven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen hem naar eigen inzicht willen aanpassen maar pas sinds kort is de mogelijkheid om autoaanpassingen te laten doen ook betaalbaar in Nederland. Hierbij kan worden gedacht aan het handmatig bedienen van rem en gas of het rolstoeltoegankelijk maken van een auto.

Vergoedingen
Er zijn zelfs diverse instanties die deze autoaanpassingen voor de gewone burger vergoeden, als hier een medische noodzaak voor is. Daarmee wordt autorijden niet alleen gemakkelijker, maar voor sommige mensen betekent het zelfs het verschil tussen niet of wel kunnen rijden. Met deze mogelijkheden die in Nederland geboden worden, gaat ons land vooruitstrevende landen op het gebied van autotechniek achterna. Het is dan ook een grote stap vooruit.

Den Haag, 26-11-2013
Door: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform