Op woensdagochtend 12 april 2006 is een 35-jarige man uit Kerkrade aangereden terwijl hij aan het werk was als verkeersregelaar op de Veldhofstraat in Kerkrade. Het slachtoffer zag dat een Mercedes met Duits kenteken de kruising Veldhofstraat / Laurastraat / Pot Beemden benaderde. Omdat de Veldhofstraat een stuk verderop opengebroken was, moest het verkeer daar omrijden.

De bestuurder wilde echter wél doorrijden en negeerde een stopteken. Hierop is de verkeersregelaar voor de auto gaan staan, zodat deze wel moest stoppen. Nadat de man had uitgelegd waarom de bestuurder niet kon doorrijden, gaf deze aan dat hij de man wel zou omrijden. Hierop gaf de bestuurder daadwerkelijk gas en trok op. Het slachtoffer kon niet meer op tijd wegkomen, waardoor de automobilist tegen zijn knie aanreed. Vervolgens reed hij alsnog weg via de omleidingsroute.
De huisarts constateerde een zware kneuzing van de knieschijf van het slachtoffer. De verkeersregelaar had het kenteken van de auto genoteerd. De politie is bezig met verder onderzoek.
bron:Politie Limburg-Zuid