´Nieuwe online-avondwinkel gaat voor optimale b(i)ereikbaarheid‘˜
LEIDEN De komst van de nieuwe online-avondwinkel Latenightshop.nl zal de b(i)ereikbaarheid in Nederland enorm verbeteren. Dat zeggen de oprichters van de nieuwe landelijke bezorgservice.
De nieuwe dienst maakt het vanaf 1 juli mogelijk om in grote delen in Nederland van donderdag tot en met zondag bier en snacks te bestellen.
Naast een natje en een droogje verkoopt de winkel ook andere artikelen die op ongunstige momenten op kunnen raken. Zoals condooms en sigaretten.
´Vanaf tien uur ‘˜s avonds tot diep in de nacht bezorgen onze koeriers door bijna heel het land. Daardoor is het altijd mogelijk om binnen no-time koud bier, snacks en sigaretten thuis te laten bezorgen.‘˜
´Stel je hebt een feestje en om à©à©n uur is het bier op, vroeger moest je dan stad en land afrijden om bij een avondwinkel of snackbar wat blikjes te halen, die tijd is nu voorbij‘˜ volgens de ondernemers.
Het concept van drankjes bezorgen is volgens de oprichters van Latenightshop niet nieuw, maar deze dienst is makkelijker en veiliger, stellen ze. ´Alles gebeurd online, het is heel simpel. Je bestelt en betaalt op de website, makkelijk en vertrouwd dus. Doordat we landelijk opereren, met 1 centraal bestelpunt, kunnen we zorgen dat de producten binnen het half uur thuis bezorgd zal worden in de regio‘˜s waar een koerier operationeel is.
En alle dranken worden nog gekoeld bezorgd ook !
De website is per 1 juli in de lucht. Het bedrijf bezorgd onder meer in de grote steden Den Haag, Leiden, Hilversum, Utrecht, maar ook in diverse randgemeentes in midden Nederland.
´Dit is nog maar het begin. Als de dienst eenmaal zijn naamsbekendheid kent, gaan wij voor een landelijk dekkend netwerk van bezorgers. Wij, van Latenightshop.nl streven naar een optimale ´b(i)ereikbaarheid in heel Nederland.‘˜

Noot voor de redactie:
Latenightshop.nl is een onlinebezorgservice die van donderdag tot en met zondag in de avonduren licht alcoholisch dranken, snacks en sigaretten verkoopt. Het bestellen verloopt via een webwinkel op www.latenightshop.nl. Het bezorgen gebeurd middels een netwerk van bezorgers, deze zijn als ZZP‘˜er vebonden aan het bedrijf. Het bedrijf streeft een landelijk dekkend netwerk van bezorgers na.
Niet voor publicatie:
Voor perscontacten:
Nadia Saidi 06-51231599 Raymond Bood, 06-51231559 (bereikbaar na 13.00 uur) [email protected]
Voor zakelijke contacten:
Latenightshop.nl Postbus 838 2300 AV Leiden [email protected] KvK nr. 27377680 BTW nr. 822301325B01