Alblasserdam, 26 juni 2012 - Nadat begin deze maand Doma Airco bekend werd als winnaar van de EK-actie van Alklima, is nu ook de gelukkige prijswinnaar bekend van de Olympische Spelen Experience, namelijk AWS Warmte- en Koeltechniek bv uit Breda. Het bedrijf mag twee personen uitzenden naar een wedstrijd van het Nederlands mannenhockeyteam in Londen.

De sportieve zomer wordt bij Alklima gevierd met speciale acties onder het motto 'Samen voor Goud'. Bij de acties zijn diverse sportieve prijzen te winnen. Al eerder won Doma Airo uit Bleiswijk een trip naar het EK-voetbal in Oekraïne.

Olympische Spelen Experience
Een reis naar de Olympische Spelen was ook à©à©n van de sportieve prijzen van Alklima. Op dinsdag 20 juni reikte Martijn van Leerdam, Hoofd Verkoop Buitendienst van Alklima, deze prijs uit aan John Laros, Dennis Verwijmeren en Erald Heestermans van AWS Warmte en Koeltechniek bv uit Breda. AWS is naast installateur van verwarming- en aircosystemen, specialist in duurzame installatie concepten. Het bedrijf ontving als symbolisch gebaar een goud gekleurd MXZ-buitendeel.

De prijs bestaat uit een een vliegreis voor twee personen naar Londen en toegangskaarten voor de wedstrijd van de Nederlandse hockeymannen. Bovendien is de reis inclusief een bezoek aan het Holland Heineken House en een overnachting in Londen.

Zomeracties
De sportieve zomeracties van Alklima waren een groot succes. Veel bedrijven namen deel aan de acties. Installateurs kunnen nog de hele zomer meedoen met de MXZ-Spaarpuntenactie. Hierbij kunnen zij punten sparen voor zomerse geschenken.

Prijswinnaar-olympischespelen-actie-2012

Bijschrift foto:
Op de foto ziet u van links naar rechts:
John Laros (AWS) Martijn van Leerdam (Alklima), Dennis Verwijmeren (AWS),  en Erald Heestermans (AWS)

Over Alklima
Alklima bv is opgericht in 1994 als exclusief importeur van Mitsubishi Electric Cooling & Heating. In haar ruim vijftienjarig bestaan is Alklima uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de Nederlandse klimaatmarkt.à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨Enerzijds hebben wij de traditionele rol van exclusieve importeur van het gerenommeerde merk Mitsubishi Electric Cooling & Heating. Dit betekent permanente logistieke, commerciële en technische ondersteuning aan onze klanten. Mitsubishi Electric Cooling & Heating wordt uitsluitend geleverd via installatiebedrijven die STEK- en F-gassen gecertificeerd zijn. Dit om de kwaliteit van het product en die van de installatie te waarborgen.à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨Anderzijds is Alklima voor complexe klimaatvraagstukken een vraagbaak voor adviesbureaus, architecten, energieleveranciers, overheidsinstanties, etc. Alklima vervult daardoor een centrale, coà¶rdinerende rol om te allen tijde aan de tech nische en budgettaire wensen van de eindgebruiker te voldoen. Ons ervaren team van specialisten is continu bezig om merkbare meerwaarde te leveren. Alklima verzorgt bovendien de permanente vorming en opleiding van erkende installateurs en hun personeel. Daarmee is de installateur meer dan een partner; hij of zij is een ambassadeur.à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨Kijk voor meer informatie op www.alklima.nl/