PERSBERICHT

 

Zutphen, 11 juli 2008

 

Nieuw van Balanced-Plus: Balanced-Plus Online

 

In samenwerking met OfficeBox biedt Balanced-Plus nu ook een online versie: Balanced-Plus Online.  Deze online versie biedt gebruikers het gemak van een locatieonafhankelijk gebruik van Balanced-Plus tegen een vast maandbedrag. 

Met Balanced-Plus Online is installatie van software op de lokale computer niet meer nodig. Dagelijkse back-ups waarborgen de data zonder dat de gebruiker daar omkijken naar heeft. Tevens heeft de gebruiker via een beveiligde verbinding overal ter wereld toegang tot het pakket. Dat zijn de belangrijkste voordelen van Balanced-Plus Online.

 

Met Balanced-Plus Online zijn optimale flexibiliteit en veiligheid gewaarborgd

 

 

SaaS

‘Software as a Service’ is de benaming voor het online aanbieden van softwarepakketten zoals Balanced-Plus Online. De software wordt geïnstalleerd in een gecertificeerd serverpark, gebruikers krijgen een gebruiksaccount op deze servers en loggen in via een beveiligde internetverbinding. Een firewall en virusscanner houden ongewenst bezoek buiten de deur.

 

 

Full-service online ICT

Dankzij de samenwerking met OfficeBox, een online dienstverlener gespecialiseerd in full-service ICT-oplossingen, kan Balanced-Plus Online ook uitgevoerd worden in combinatie met MS Office en zelfs met elk gewenst bedrijfsspecifiek pakket.

 

Balanced-Plus: www.balanced-plus.nl

Contactpersoon: Stef Merlijn

Tel.: 0575-511292

E-mail: [email protected]

 

OfficeBox: www.office-box.nl

Contactpersoon: Erwin Zwaan

Tel.: 033 29 90 003

E-mail: [email protected]