Persbericht

Bed & breakfast

Tijdens vakanties willen mensen graag de wereld ontdekken en andere culturen ervaren en leren kennen. Ook voor Dan en Sas, de eigenaren van Casa di Tre Paesi, begon het met een vakantie. Na hun hart verloren te zijn geraakt aan de natuur en cultuur besloten ze een bed & breakfast te beginnen in La Marche. Le Marche is nog een relatief onontdekt gebied door het massa toerisme waardoor u hier nog ervaart hoe het leven in het oude Italië eruit zag.

Ideale ligging van het bed & breakfast ten opzicht van Ancona en bezienswaardigheden in de provincie

Iedereen kent de toeristische gebieden Umbrië en Toscane. In Midden Italië ligt Le Marche. De ligging tussen de Adriatische kust en het Apennijnen gebergte is ideaal voor uitstapjes naar verschillende grote steden zoals Ancona, Urbino en Pesaro. In dit gebied liggen karakteristieke Italiaanse dorpjes, de Grotten van Frassassi, diverse natuurparken en mooie badplaatsen. Casa di Tre Paesi ligt op zo’n 1500km rijden vanuit Utrecht en het bed & breakfast is vanuit Ancona, de dichtstbijzijnde vliegbasis, binnen een uur te bereiken. Kortom, een gunstige plek als uitvalsbasis voor het bezichtigen van de regio.

De accommodaties van Casa di Tre Paesi

De residentie van Casa di Tre Paesi bestaat uit een bed & breakfast en twee appartementen. De B&B kamer ‘˜Amsterdam’ is geschikt voor 2 personen. De appartementen ‘˜Jakarta’ en ‘˜Rome’ zijn beide geschikt voor 2 — 4 personen. Bed & breakfast Casa di Tre Paesi is een echte aanwinst voor de streek.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform