Kapitein Zwartbaard (Bennie Jolink) is al jaren te bewonderen in Het Arsenaal te Vlissingen en wel in de attractie: 'De wraak van Kapitein Zwartbaard'. Deze bloedstollende motion ride is al sinds 2000 een topattractie in Het Arsenaal.

Hier is nu een nieuwe attractie bijgekomen met de naam A Pirate's Adventure. Bennie Jolink schittert opnieuw in de rol van de illustere piraat Zwartbaard. Zwartbaard beleeft avonturen die op unieke wijze worden ondersteund door een combinatie van special effects, modelboten, filmopnamen en computeranimatie. Veel meer willen we hier verder niet verklappen. Spanning en sensatie zijn in ieder geval gegarandeerd!

Het Arsenaal Vlissingen
Het meest complete gethematiseerde piratenpark van Nederland. Dat is de trotse titel die dit compacte, fascinerende themapark inmiddels met recht mag dragen. Piraten zijn hier alom vertegenwoordigd! Of het nu gaat om zeeslagen, attracties, papegaaien, spookschepen, alles is er terug te vinden in het mooie oude piratengebouw waar de heren piraten letterlijk langs omhoog kruipen. Een leuk themapark voor jong en oud.

bron:Het Arsenaal