(Persbericht) Hoofddorp, 1 maart 2011 à¢â‚¬Å“Voorheen was deze revolutionaire memorystick met honderden euro‘˜s per stuk flink aan de prijs vanwege o.a. de duurzame ingebouwde beveiliging. Vandaag kunnen wij deze memory stick echter resoluut in prijs verlagen. De stuksprijs ex BTW wordt € 59,95 voor 1GB en € 69,95 voor 2GB, en er is een mooie kwantumkortingsregelingà¢â‚¬, aldus Hans Mooren, Country Manager Benelux van Norman Data Defense Systems BV te Hoofddorp.

De BioSlimDisk geeft antwoord op de behoeften naar meer gemak à©n veiligheid van het hoogste niveau. De USB-memory stick is beveiligd met een geavanceerde vingerafdruksensor en slaat gegevens versleuteld op. De in epoxy gegoten geheugenmodule kan nooit onbeschadigd verwijderd worden. Alle vertrouwelijke informatie is zodoende maximaal beveiligd en bovendien ´at your fingertips‘˜.

De BioSlimDisk Signature is een USB gegevensdrager met een vingerafdruksensor. Zonder de goede vingerafdruk is er geen toegang mogelijk tot de gegevens waardoor alleen de eigenaar van de gegevensdrager toegang krijgt tot deze gegevens. Indien de eigenaar zo onachtzaam is en de gegevensdrager verliest, dan is er nog niets aan de hand omdat de vinder niets met de gegevens kan. In tegenstelling tot andere USB-sticks vindt er geen gegevensoverdracht tussen de BioSlimDisk en de PC plaats totdat er een goede vingerafdruk is geplaatst. De gegevens zijn zodoende maximaal beveiligd en met een eenvoudige vingerafdruk direct ter beschikking.

De BioSlimDisk Signature kan worden gebruikt voor opslag van vertrouwelijke gegevens / dossiers zoals:
· Bank en financiële gegevens
· Verzekeringsdetails
· IT security gegevens zoals paswoorden, gebruikersnamen, etc.
· Medische en persoonlijke records
· Collectieve gegevens
· Bank details zoals PIN codes, rekeningnummers, etc.

Met deze nieuwe prijsbepalingen kunnen nu nog meer personen en bedrijven veilig hun data opslaan transporteren.
Kijk voor overige gegevens op de Norman website.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de BioSlimDisk Signature:
http://www.norman.com/business/business_solutions/biometric/signature/nl

Marcel Amende of Jeroen Hentschke, T.: 023 78 90 233

Meer informatie over alle Norman beveiligingsproducten en diensten:
Norman Data Defense Systems B.V.
T.: +31 (0)23 78 90 222,
[email protected]