Op de Ekkersweijer is dinsdag tussen 16.20 en 17.40 uur een 24-jarige Hongaarse vrouw lastig gevallen. De vrouw was aan het hardlopen toen een onbekende man op een scooter naast haar kwam rijden en haar aansprak. De vrouw rende door maar de man op de scooter bleef haar volgen. De man deed de vrouw een onzedelijk voorstel. Ook sloeg hij de vrouw. Vervolgens ging hij er op zijn scooter vandoor in de richting van een parkeerplaats in de buurt van de Huizingalaan.

De vrouw liep door de mishandeling enkele zwellingen op aan haar hoofd en ze klaagt over pijn aan haar been. Zij stelt zich onder doktersbehandeling. De dader is een man met een blanke huidskleur, een sportief postuur, een verzorgd uiterlijk, ongeveer 1.80 meter lang en tussen de 20 en 22 jaar oud. Hij heeft kort lichtbruin haar waarvan de uiteinden blond zijn. Hij droeg een beige t-shirt en een lichtblauwe spijkerbroek.

De scooter waarop hij reed is zwart van kleur. De politie is op zoek naar getuigen die dinsdagmiddag iets verdachts hebben gezien dat met deze zaak verband zou kunnen houden.

Bron: Politie Brabant Zuid-Oost