Sunrise Medical en Esther Vergeer hebben een nieuw sponsor contract getekend. Esther Vergeer is de absolute topper in het rolstoeltennis. Vergeer heeft 2 gouden medailles gewonnen tijdens de Paralympics in Athene, is wereldkampioen en nummer 1 op de wereld ranglijst.

'Sunrise is trots om Esther Vergeer te kunnen ondersteunen richting Peking 2008. Esther is een super getallenteerde sportster met een zeer positieve uitstraling --- Esther laat op de enig juiste wijze zien wat er allemaal juist wel kan met een handicap en hoe goed materiaal bijdraagt aan optimale prestaties', aldus Renà© Martens (directeur Sunrise Medical en zelf rolstoel gebruiker). Het contract gaat verder als het verstrekken van het beste materiaal; een goede financiële basis afspraak met bonus bij tournooi winsten geeft aan dat het rolstoeltennis in alle facetten positief ontwikkeld.
Op het Tennis Centre Amstelpark (Koenenkade 8) speelt Esther Vergeer dit weekend de Merwede Amsterdam Open.

Sunrise Medical is 's werelds grootste fabrikant van mobiliteitsproducten, onder andere scootermobielen, tilliften, matrassen en (sport) rolstoelen. Sunrise Medical heeft fabrieken in Amerika, Europa en Azie en de producten worden gedistribueerd in meer dan 100 landen. Voor meer informatie, bezoek onze website www.sunrisemedical.nl of persoonlijk contact met Renà© Martens via 0646 119 646.

bron:Sunrise