(Persbericht) PCS EUROPE BV VOOR PLAAGDIERENBESTRIJDING ZOALS INSECTEN BESTRIJDING, ONGEDIERTE BESTRIJDING, MIERENBESTRIJDING, WESPENBESTRIJDING, MUIZENBESTRIJDING, RATTENBESTRIJDING, KAKKERLAKKENBESTRIJDING, VERNIETIGEN BESTRIJDEN BEDWANTSEN, VLOOIEN, TEKEN, WESPEN, MUGGEN, ZWARTE WEGMIEREN, KAMERVLIEGEN, FARAOMIEREN, KAKKERLAKKEN, TAPIJTKEVERS, BROODKEVERS, RIJSTMEELKEVERS, GRAANKLANDERS, SPEKKEVERS, DIEFKEVERS, VOORRAADMOTTEN, GETANDE GRAANKEVERS.

PLAAGDIERBEHEERSING INSECTEN BESTRIJDING
Plaagdieren kunnen in verschillende groepen worden ingedeeld. Je kunt ze onder andere indelen in stekende insecten, irriterende insecten, voorraadinsecten en knaagdieren. Allemaal hebben ze hun eigen eigenschappen en allemaal zijn ze niet gewenst in een bedrijf. Het is dus belangrijk dat u als bedrijf met een goede plaagdierbeheersing werkt.

INSPECTIE ONGEDIERTE BESTRIJDING
Wanneer u hinder ondervindt van plaagdieren kan een eenmalige inspectie een hoop duidelijkheid verschaffen over de oorzaak van de overlast en hoe u het beste hiermee om kunt gaan.

DETERMINATIE ONGEDIERTE
Wanneer u niet weet met welk soort ongedierte u te maken heeft kunnen wij afgevangen exemplaren voor u determineren zoals Bedwantsen,Vlooien,Teken,Wespen,Muggen,Zwarte wegmieren,Kamervliegen,Faraomieren,Kakkerlakken,Tapijtkevers,Broodkevers,Rijstmeelkevers,Graanklanders,Spekkevers,Diefkevers,Voorraadmotten,Getande graankevers,Ratten,Muizen .

ADVIES MONITORING ONGEDIERTE
Uiteraard staan wij voor u klaar met een goed advies! Preventie en controle, daar gaat het bij Monitoring om. Periodiek bezoeken wij uw firma om na te gaan of er sprake is van plaagdieractiviteit. Eventuele besmettingen worden dan in een vroeg stadium geconstateerd zodat u tijdig actie kunt ondernemen. In sommige branches is een dergelijk programma zelfs verplicht

BESTRIJDING ONGEDIERTE
Eenmalig een ongenode gast in huis? Ook voor de eenmalige bestrijding kunt u bij ons terecht. Of het nu om muizen, kakkerlakken, wespen, mieren of ander ongedierte gaat; wij kunnen u helpen.

AUDITING ONGEDIERTE
Een uitgebreid bezoek compleet met verslag en fotomateriaal. Wij kunnen u middels een audit uitgebreid adviseren over het voorkomen van plaagdieren. Voorkomen is immers beter dan genezen.

PCS EUROPE
Argonstraat 9-B
2718 SM Zoetermeer
Tel. 079 362 11 44
Fax 079 362 12 22

http://www.pcs-europe.nl