Het aantal startende ondernemers stijgt flink in Nederland. StartBedrijf.nl helpt de startende ondernemer met het maken van een goede start en met vermijden van de valkuilen. Naast de website http://www.startbedrijf.nl die de ondernemers voorziet van basisinformatie, organiseren wij ook bijeenkomsten voor starters onder de naam StartBedrijf.Live.

 

 

In de nazomer was de aftrap van StartBedrijf.Live in Groningen. Dit was een enorm succes: zowel de bezoekers als de sprekers vonden deze bijeenkomst zeer leerzaam. Om die reden hebben we besloten om vaker bijeenkomsten te houden in het land. De eerstvolgende bijeenkomst zal dan ook zijn op 23 januari 2007 in Leeuwarden.

 

De doelstelling van de bijeenkomsten is de (toekomstige) ondernemer te enthousiasmeren voor het starten van een eigen bedrijf, maar tegelijkertijd ook te wijzen op de valkuilen ervan. Daarnaast zien de makers van StartBedrijf.nl deze bijeenkomst natuurlijk als een prachtige gelegenheid om in contact komen met de bezoekers van de website. Ook kunnen de bezoekers onderling met elkaar kennis maken en het één en ander uitwisselen. Netwerken is immers voor (toekomstige) ondernemers van kapitaal belang!

 

Vele onderwerpen zullen tijdens deze bijeenkomst de revue passeren. Zo zal er onder meer worden gesproken over de verschillende rechtsvormen, het schrijven van een ondernemingsplan, het belang van een goede administratie en nog vele andere zaken die voor een ondernemer interessant kunnen zijn.

De onderwerpen zullen worden toegelicht door specialisten uit de praktijk, zoals: Advisor, Klantenwinkel, Abn Amro, Littink Advocatuur, Gibo Groep, en Census. De presentatie is in handen van Simon Schiere (Censatwork)

 

Tijdens de pauze hebben de bezoekers de gelegenheid om een gratis ondernemerstest in te vullen waarop zij op korte termijn antwoord krijgen. Na de pauze is er gelegenheid om de diverse adviseurs te raadplegen voor specifieke vragen. Nadat de informatieavond officieel is afgesloten is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met andere collega-starters.

 

Het bijwonen van de bijeenkomst kost 15 euro. In dit bedrag is de koffie en thee inbegrepen. Er is plaats voor slechts 40 belangstellenden, dus wacht niet te lang met aanmelden. Dit kun je doen op www.startbedrijf.nl

 

We hopen je te begroeten op 23 januari in Leeuwarden. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

 bron:Startbedrijf.nl