Zoekmachine advertising omvat alle vormen van adverteren in zoekresultaten van zoekmachines. Deze advertenties kunnen naar uw eigen voorkeur worden geplaatst met behulp van Google AdWords of Overture. Hierbij is het zaak dat uw advertentie op de eerste pagina van de zoekmachine wordt vertoond. Gebeurd dat niet, dan loopt u veel potentiele klanten mis. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst de helft van de zoekmachine gebruikers in Nederland niet verder kijkt dan de eerste pagina. Een kwart hiervan kijkt zelfs niet verder dan de eerste vijf zoekresultaten. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij een top vijf positie voor u te realiseren. Zoekmachine advertising is uitermate geschikt om op korte termijn het aantal bezoekers op uw website te vergroten. Door de juiste zoekwoorden te relateren aan uw online advertenties (uw producten/diensten), weten geinteresseerden tijdens hun zoektocht in de zoekmachine, uw website te vinden. Vervolgens zal een deel van deze geinteresseerde bezoekers over gaan tot koop of informatie aanvragen door contact met u op te nemen. Het grote voordeel van zoekmachine advertising is dat u heel gericht kunt inspelen op uw doelgroep, waardoor u met weinig geld veel klanten kunt aantrekken (hoge return on investment).
Bizzmarketing is ontstaan naar aanleiding van een steeds groter wordende vraag naar internetmarketing. Steeds meer ondernemers zien in dat zij actief op internet aanwezig moeten zijn, willen zij zich kunnen onderscheiden van de concurrentie en daarmee hun verkopen zien stijgen in plaats van dalen. Ons mission statement luidt dan ook: verkort de zoektijd, vergroot het rendement. Online marketing wint fors terrein van offline marketing en daarom is het van essentieel belang voor bedrijven om deze vertaalslag te maken en niet de boot te missen. Aangezien de beperkte aanwezige kennis bij ondernemers op het gebied van internetmarketing binnen ondernemingen, kunnen zij bij Bizzmarketing terecht om deze specifieke kennis in huis te halen. Wij zijn tot op heden een tweemans bedrijf, bestaande uit twee afgestudeerde Management Economie en Recht studenten die zich volledig richten op hun internetmarketing werkzaamheden. Daarnaast onderhouden wij ook onze internetmarketingvaardigheden om zodoende onze kennis up to date te houden.
Als eerste brengen wij de uitgangssituatie in kaart. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de positie van uw website in de zoekmachines, hoeveel verkeer u heeft, welke keywords voor uw bedrijf van belang zijn en tot slot vindt er een concurrentieanalyse plaats. Vanzelfsprekend wordt hierbij ook uw huidige Internet marketingstrategie onder de loep genomen. Op basis van dit vooronderzoek zijn wij in staat een gerichte online marketingstrategie te formuleren.
De voordelen voor u op een rijtje:
• Meer en gerichter website bezoek.
• Uw budget wordt alleen besteed aan bezoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw producten en diensten.
• Het rendement van uw website verhogen door bezoekers specifieke acties te laten verrichten zoals informatie aanvragen, een verkooppunt zoeken of een product online kopen.
• Een meetbare positieve 'Return on Investment' op uw marketing investering.
• Het gebruikersaandeel van Google bedraagt circa 85% van alle zoekopdrachten in Nederland.
• Variabele tariefstructuur, u bepaalt zelf uw marketing budget.
• Bizzmarketing maakt op zeer deskundige wijze gebruik van alle beschikbare Google technieken.
• Wijzigingen en toevoegingen van advertentietekst en/of zoekwoorden zijn altijd gratis.
• Korte abonnementsperiode mogelijk: 3, 6 of 12 maanden.
• Constante monitoring en verbetering van uw advertentietekst, zoekwoordenmix en Click Through Rate (CTR).
• Bizzmarketing doet al het werk voor u.
 bron:Bizzmarketing