Alle boekensnuffelaars en liefhebbers van crea worden uitgenodigd om a.s. zaterdag 17 september 2005 van 10-17 uur een bezoek brengen aan centrum Hoofddorp.

Op het Polderplein is de najaarseditie van de Boekenmarkt Hoofddorp ingericht.
De Creamarkt heeft een vaste plaats in de Concourslaan en Marktlaan.
Beide evenementen, ieder met 30 standhouders en exposanten, zijn aantrekkelijk bezet en ingericht. Er is van alles te vinden op de boekenmarkt : oude en nieuwe boeken, pockets, ingebonden boeken, romans in alle soorten en maten, reisverhalen, theologie, muziek, kunst, geschiedenis, wetenschap, hobby, sprookjes, kinderboeken, enz. enz. Gewoon te veel om op te noemen.
Een van de vaste deelnemers op deze markt is de Hoofddorpse verzamelaar Anton Siedsma, die als schakel tussen Boeken- en Creamarkt op een speciale standplaats voor de HEMA zijn unieke collectie Verkadealbums en andere Plaatjesalbums laat bewonderen. Bij deze specialist kunnen veel albums worden ingekeken, gekocht, verkocht of getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden om plaatjesalbums of schoolschriften, volgeplakt met losse ( voetbal ) plaatjes, boeken, enz. toch vooral op 17 september naar Hoofddorp mee te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen.
Op de Creamarkt zijn de meest uiteenlopende creatieve uitingen te bewonderen en ook te koop.

Organisator Bonnie Wiegel is bijzonder verheugd dat ruim 30 standhouders zich voor deelname aan deze najaars-creamarkt hebben aangemeld.
Als de weersomstandigheden Hoofddorp op deze dag gunstig zijn, zullen veel bezoekers in Centrum Hoofddorp juist datgene kunnen vinden, waar ze al zo lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel wat te vinden.
Het is daarom zeer de moeite waard om vanaf 10.00 uur op deze evenementen eens een kijkje te gaan nemen.

bron:Anton Siedsma