8 juli 2010,
Op initiatief van Jeske Bruijne is per 1 juni 2010 Switi Suriname, Travel & More... opgericht. Www.switisuriname.nl is een online boekingsagent van meerdere touroperators, die kwalitatief goede en geheel verzorgde tours aanbieden naar bijna alle bestemmingen in Suriname.

Door de samenwerking met verschillende tourbedrijven biedt Switi Suriname, Travel & More... een breed aanbod aan reizen zoals à©à©ndaagse tours, complete trektochten door de jungle, maar ook kant en klare reizen, die op maat samengesteld worden. Verder biedt Switi Suriname, Travel & More...een grote verscheidenheid in accommodaties in Paramaribo en daarbuiten. De accommodaties variëren van eenvoudige gastenverblijven, tot sfeervolle guesthouses, volledig ingerichte appartementen en luxueuze hotels.

Kwaliteit en service
Om ervoor te zorgen dat alle touroperators en accommodatieaanbieders voldoen aan de standaarden van Switi Suriname, Travel & More... heeft zij het Suriproof keurmerk in het leven geroepen.
De tourbedrijven en accommodatieaanbieders die o.a. goede service leveren, een juiste prijs-kwaliteit verhouding hebben en betrouwbaar zijn in het zaken doen, kunnen in aanmerking komen voor het Suriproof keurmerk. Jeske Bruijne onderhoudt nauw contact met alle partners en bezoekt hen tenminste eens per jaar.

Het kantoor van het Nederlands/Surinaams Switi Suriname, Travel & Moreà¢â‚¬¦is gevestigd in Nederland, maar ook in Suriname is het bedrijf goed vertegenwoordigd. Het samenwerkingsverband met Guesthouse & Tourbedrijf Zus & Zo, het bedrijf van Jeske‘˜s zus in Paramaribo, draagt bij aan het hoge service-level voor de klanten.

Reizen is beleven
De interessante historie, de fascinerende cultuur, de mensen die er wonen, maar vooral haar enthousiasme voor Suriname is de inspiratie geweest voor Jeske Bruijne om dit gespecialiseerde online reisbureau op te zetten. Met Switi Suriname, Travel & More... wil zij de reiziger een onvergetelijke tijd bieden.

Reizen voor iedereen
De tours en accommodaties worden in uiteenlopende prijsklassen aangeboden. Switi Suriname, Travel & More... wil Suriname daarmee toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek.

Einde Persbericht

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
- Wenst u meer inlichtingen, neemt u dan gerust contact op met Jeske Bruijne via [email protected] of 06-37053164 of kijk op www.switisuriname.nl
- Bij plaatsing van dit persbericht waardeert Switi Suriname, Travel & More... het zeer om een link, pdf-bestand of hard copy van de publicatie te ontvangen.