(Persbericht) Korting en moeders: het blijft een gouden combinatie. Dat blijkt maar eens uit de laatste resultaten rond de kortingsacties van webwinkel Bol.com, die via de kortingscodesite CouponMama.nl aangeboden worden. Uit onze cijfers blijkt dat Nederlandse moeders zich voor een Bol couponcode vaak tot CouponMama richten. CouponMama, een coupon- en actiecodewebsite die zich specifiek focust op kortingscodes die moeders goed kunnen gebruiken, is daarom een populaire bestemming voor Bol-bezoekers.

Moederkorting bij Bol

Hoewel Bol in eerste instantie een website voor iedereen is, is het bij nadere inspectie niet vreemd dat moeders een groot deel van de afnemers moeders blijken te zijn. Niet alleen is Bol in eerste instantie een boekensite en volwassen vrouwen veruit de grootste lezersgroep ook heeft Bol veel artikelen die interessant zijn voor jonge gezinnen. Bol biedt een grote collectie kinderfilms aan en heeft daarnaast een ruim assortiment speelgoed en games. Tot slot vormt de selectie (tweedehands) studieboeken een welkome vindplaats voor moeders met oudere kinderen. Via korte berichten op CouponMama worden potentiële consumenten gewezen op de vele kortingsacties die rond deze artikelen bestaan. Dat voordeel wordt onder meer gepresenteerd in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen. Bol heeft niet alleen vaak korting op een enkel item; soms zijn er ook Bol couponcodes voor verkrijgbaar voor grotere bestellingen; de zogenaamde group deals. In zulke gevallen worden boekensets of dvd-pakketten met veel korting aangeboden.

CouponMama voor korting

CouponMama weet al enige tijd zeer gunstige resultaten te behalen met haar speciale kortingsselectie voor moeders. Onderdeel van dat succes lijkt te liggen in deze combinatie van het aanbod van Bol en de verzameling van die kortingscodes op à©à©n plek. Niet alleen de speciale actiecodes voor Bol-bezoekers worden op de couponsite bij elkaar gebracht, ook de zogenaamde losse acties waaraan geen codes te pas komen worden op CouponMama geadverteerd. Die combinatie zorgt er voor dat voor veel aankopen van Bol eerst een bezoekje langs CouponMama wordt gemaakt een gunstige ontwikkeling voor Bol, CouponMama en last but not least, het shoppende moederspubliek.

Vind de Bol couponcodes op http://www.couponmama.nl/winkel/couponcode-bol/