(Persbericht) Overal direct toegang tot financiële gegevens en klantinformatie

Amsterdam, 2 augustus AccountView-partner Global-e heeft de iPhone app Business On Phone (Boph) voor Accountview ontwikkeld. Boph is zeer eenvoudig in gebruik en geeft real-time toegang tot financiële gegevens en verkoopinformatie in AccountView.

Edmond van Gestel, Directeur Software Solutions van Global-e: à¢â‚¬Å“We zijn al jaren partner van AccountView en ontwikkelen veel webapplicaties. Gezien de populariteit van de iPhone wilden we een echte business app ontwikkelen die binnen enkele seconden toegang geeft tot de informatie in AccountView. Denk aan openstaande posten, lopende orders, factuurhistorie en omzetstatistieken of aan een up-to-date overzicht van artikel- en voorraadinformatie. Snelheid is erg belangrijk: als je in een lift stapt en dan gegevens opvraagt heb je alle informatie over de klant ter beschikking voordat de lift boven is.à¢â‚¬

Boph wordt door Global-e direct gekoppeld aan de AccountView-administratie van de klant. Wijzigingen worden binnen enkele seconden bijgewerkt. Het verzenden van gegevens van en naar de iPhone is zeer veilig, dankzij versleuteling (SSL). Ook worden er geen gegevens opgeslagen op de iPhone en is de app alleen toegankelijk via een persoonlijke toegangscode. De gebruiker van de app kan Boph zelf instellen, maar het bedrijf bepaalt tot welke AccountView-informatie de gebruiker toegang krijgt.

Boph geeft inzicht in financiële gegevens, zoals liquide middelen (Kas, Bank en Giro) en totalen van inkoop en verkoop. De iPhone-interface leent zich prima voor het inzoomen tot op mutatieniveau in de verschillende dagboeken. Ook de totalen van klanten en leveranciers worden bekeken, waarbij het mogelijk is in te zoomen tot aan de factuurspecificaties.

Business On Phone is een ´native‘˜ app voor de iPhone en maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die het platform biedt. De app is gratis, maar voor de koppeling met AccountView wordt maandelijks een bedrag per eenheid in de rekening gebracht.

Over Global-e
Global-e is een full service ICT-dienstverlener met vestigingen in Etten-Leur, Gilze en Rijen. Met een team van 45 medewerkers verzorgen wij op het gebied van IP Solutions en Software Solutions een breed pakket aan betrouwbare en innovatieve oplossingen. De afdeling IP Solutions richt zich op de ICT-infrastructuur en beschikt over 2 hypermoderne datacenters. Vanuit het datacenter in Rijen waar maar liefst 5000 servers geplaatst kunnen worden - wordt de hosting verzorgd van talloze web- en bedrijfsapplicaties.
De afdeling Software Solutions ontwikkelt webapplicaties (bedrijfsapplicaties, webshops, websites, portals, etc.), mobiele Apps en is gecertificeerd partner van AccountView. Voor meer informatie: www.global-e.nl.

Over AccountView
Sinds 1987 levert AccountView flexibel in te richten software aan meer dan 28.000 klanten in het mkb. Met de boekhouding als sterke financiële basis biedt AccountView een geïntegreerde oplossing voor groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisadministratie. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen. Een netwerk van gecertificeerde partners zorgt voor de verkoop, implementatie en realisatie van specifieke wensen. Zij investeren net als AccountView veel in klanttevredenheid en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, top 10-speler op de business-softwaremarkt in Europa.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Formido, Koningszuivel, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, CBF, Stichting Soa Aids, Nederlandse Sportalliantie, Baker Tilly Berk Accountants en Belastingadviseurs en Accon AVM adviseurs en accountants. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.nl.

Voor meer informatie kunt u contactopnemen met de onderstaande contactpersonen:

AccountView
Anita Loman
Tel.: +31 (0)20 35 52 999
[email protected]

The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel.: +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]