Het is zover! Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij een gerenommeerde herenmodespecialist beginnen Martijn Bosman en Bart Sorée voor zichzelf. Zij hebben het private label, Bosman | Sorée, ontwikkeld. Een label  voor de succesvolle, zelfbewuste man. Pakken, jassen, broeken, shirts en accessoires vindt u in de winkel in de chique Beethovenstraat te Amsterdam. 

Bosman | Sorée is de garderobe voor de stijlvolle man van nu hopen ze. Vakmanschap, ambacht, kwaliteit en exclusiviteit staan voor de producten van Bosman | Sorée. Een collectie op maat, geïnspireerd door Italiaanse ontwerpen, en gebaseerd op de zienswijze van de jonge kledingadviseurs. De visie van Bosman | Sorée: het maken van de perfecte outfit voor elke man waarbij de kleding en de identiteit van de man elkaar  versterken.

Bosman | Sorée streeft naar perfectie. Daarom kopen zij de stoffen in bij de wereldberoemde weverijen: Loro Piana en Piacenza. Deze bedrijven zijn bekend vanwege de levering van de uitzonderlijke kwaliteit van stoffen, zoals kasjmier. Door de rechtstreekse inkoop bij de weverijen kunnen zij topkwaliteit met eerlijke prijzen combineren.

Bosman en Sorée hebben het vak compleet in de vingers. Zij bezitten oog voor detail, stijl en kleermakerskwaliteiten. Of de man nu gezet, dun, lang of klein is, Bosman | Sorèe levert kleding met de ideale pasvorm voor elke klant. Zij meten kleding uit de collectie aan of zij ontwerpen exclusieve kledingstukken naar de wensen van de klant. De mannen richten zich niet op ‘corporate fashion’: bij hen staat het kwalitatief hoogwaardig maatwerk voorop.

‘Het draait allemaal om het aanmeten van het volmaakte pak, jasje of broek. Een man die kleding van ons draagt is zelfverzekerd, omdat hij weet dat hij er goed en verzorgd uitziet,’ aldus de vakmannen.  

Zij concentreren zich daarom ook op persoonlijk advies. Bij elke gelegenheid en in elke situatie staan zij klaar met een individueel advies. Van start tot finish begeleiden zij het maken van de juiste outfit: de klant kan het hele proces met een gerust hart overlaten aan de heren.

Het is een onbeschrijflijk gevoel om iets te creëren waarop omstanders van de klant enthousiast reageren; zó daar komt iemand binnen!' Het streven is om elke keer de juiste harmonie tussen het product en de drager te vinden. Volgens Bosman | Sorée is dit de drijfveer om elke keer weer met passie aan het ontwerpen en aanmeten van een product te beginnen. 

Tot hun cliëntèle kunnen zij nu al bekende publieke figuren en topmannen uit het zakenleven rekenen. In het modecircuit hebben de heren al naam gemaakt. Nu is het tijd voor het grote publiek!

De mannen van Bosman | Sorée pakken het groots aan: the sky is the limit. Uitbreiding naar de internationale markt sluiten zij zeker niet uit.

Het doel: binnen afzienbare tijd wil elke stijlvolle man een Bosman | Sorée dragen. 

bron:Oy communications