Presentatrice en programmamaakster Bridget Maasland maakt in augustus de overstap naar de nieuwe zender TIEN. Hiermee neemt zij na vijf succesvolle jaren in goed overleg afscheid van BNN. Bridget Maasland wordt gezien als een veelzijdig talent en zal dit najaar in verschillende programmas te zien zijn.

Bridget (30) verwierf nationale bekendheid als VJ bij muziekzender TMF. Na vijf jaar maakte ze de overstap naar BNN waar ze uiteenlopende programmas presenteerde zoals BNN at work, De Nationale IQ-test, en Lijst 0.

Bridget is enthousiast over haar overstap naar TIEN: Ik heb er enorm veel zin in. Net als destijds bij TMF en BNN ben ik ook nu weer betrokken bij de start van een nieuwe zender. De sfeer van samen iets nieuws beginnen past bij mij.

Talpa Media Holding is de houdstermaatschappij waarbinnen John de Mol al zijn media-activiteiten heeft ondergebracht. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn, tot nu toe, de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken en het Nederlandse televisiestation dat vanaf augustus in de avond gaat uitzenden op het kanaal van Nickelodeon. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee branches, waarvan Talpa Media de ene is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.

bron:Talpa