Brikx: een nieuwe softwareleverancier met een focus op de vastgoedsector. Met de oprichting van Brikx is er een nieuwe softwareleverancier voor de vastgoedsector ontstaan. Brikx biedt met de Floorplan- en Assetmanager een geïntegreerd pakket aan voor het managen van alle aspecten die bij het beheer van vastgoed komen kijken. En dat betekent gebruiksgemak door heldere overzichten van huurders, huuropbrengsten, contracten of vastgoedportefeuilles.

Met de applicaties van Brikx worden facility-, property- en assetmanagement een stuk eenvoudiger! Brikx is ontstaan uit een samenwerking tussen Daxx Web Industries en Media647. Sinds 2003 leveren deze twee partijen naast hun internetapplicaties en -diensten ook beheersoftware voor de vastgoedsector. De oprichting van Brikx was vanwege het grote succes hiervan een logische volgende stap. Bij diverse klanten, waaronder TCN Property Projects uit Nieuwegein en het World Fashion Center in Amsterdam, worden de applicaties momenteel al toegepast.

Focus op de vastgoedsector
Een topteam van programmeurs en projectmanagers uit de onroerendgoedsector heeft de laatste twee jaar alle voorbereidingen getroffen voor de start van Brikx. Met de softwareapplicaties van Brikx wordt de focus gelegd op de vastgoedsector: van de eerste adviezen tot aan een op maat geleverde Service Level Agreement. Producten zullen zowel direct via Brikx als via een netwerk van geselecteerde distributeurs geleverd worden.

Het managementteam
Het managementteam van Brikx bestaat uit Aernout de Groot, Jeroen Rijnen en Nikos Fafoutis. Aernout de Groot was eerder werkzaam als Sales- en Accountmanager bij Netcast in Amsterdam en werkte tot voor kort bij Trade-IT uit Nieuwegein, een onderdeel van TCN Property Projects. Aernout weet door zijn ervaring in de vastgoedsector goed aan welke applicaties klanten uit die sector behoefte hebben. Hij zal zich voornamelijk bezig gaan houden met de dagelijkse leiding van Brikx, waaronder de Marketing & Sales. Jeroen Rijnen is partner bij Daxx Web Industries. Jeroen zal zich binnen Brikx vooral gaan toeleggen op het uitbreiden van het (internationale) distributienetwerk. Nikos Fafoutis zal zich ten slotte focussen op het technische projectmanagement en zal de diverse vastgoedtoepassingen verder gaan uitwerken en ontwikkelen. Daarnaast gaat Nikos de programmeurs aansturen.

Over Daxx Web Industries
Daxx Web Industries is een toonaangevend bedrijf op het gebied van geavanceerde software- en internetoplossingen op basis van offshore ontwikkeling. Daxx is een Nederlandse onderneming die sinds 1996 ook vestigingen in Moskou en Sint-Petersburg heeft. Daxx ontwikkelt kosteneffectief, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De kernactiviteiten van Daxx bestaan uit het leveren van internetoplossingen, software applicatieontwikkeling en mobiele applicatieontwikkeling.

Over Media647
Media647 levert internetdiensten op het gebied van de ontwikkeling van websites, projectmanagement, design en Hosting. Media647 is opgericht in 2003 en is goed ingevoerd in de Nederlandse vastgoedwereld.

bron:Brikx