Succesvol initiatief van Magnus, SAP, T-Mobile en T-Systems beleeft tweede editie

Vianen, 28 september 2012 Magnus, SAP, T-Mobile en T-Systems dagen bedrijven uit om een slimme mobiele oplossing te bedenken die helpt nieuwe kansen te grijpen en de business een positieve, verrassende wending te geven. De winnaar ziet zijn idee werkelijkheid worden: de initiatiefnemers zorgen gezamenlijk voor het realiseren en implementeren van de mobiele app in de organisatie.  De wedstrijd werd begin 2012 voor het eerst georganiseerd en wordt wegens succes dit najaar geprolongeerd.

Mobility
De zakelijke mogelijkheden op het gebied van mobility ontwikkelen zich razendsnel. Consumenten hebben al jarenlang de beschikking over hoogwaardige apps en introduceren de mogelijkheden op hun werk. Steeds meer organisaties beginnen de grote potentie van mobiele apps in te zien en de mogelijkheden voor de business te begrijpen. Mobility opent nieuwe wegen. Er kunnen nieuwe business processen worden ontworpen omdat medewerkers, klanten en toeleveranciers altijd en overal kunnen beschikken over de juiste informatie. Mobility brengt de business binnen handbereik ongeacht de plaats of tijd. Business At Your Fingertips dus.

Ideeën voor apps
Veel organisaties denken na over mobiele toepassingen. Ze zoeken naar iets dat echt toegevoegde waarde biedt en nog niet eerder bedacht is. Magnus, SAP, T-Mobile en T-Systems dagen organisaties uit hun ideeën voor een app in te sturen. Ze belonen gezamenlijk de winnaar met de realisatie en implementatie van de app in de organisatie.

Winnaar eerste Business at your Fingertips Award
ISS Facility Services uit De Meern was begin 2012 de eerste winnaar van de Business at your Fingertips Award. Het ISS-team bedacht een intelligente app die schoonmakers helpt om hun werk beter, efficiënter en doelgerichter uit te voeren. De app maakt slim gebruik van sensoren en augmented reality. ISS is het schoolvoorbeeld van een organisatie die met behulp van mobility een slimme draai aan zijn eigen business geeft.

De inzendtermijn sluit op 7 november 2012.

Kijk voor meer informatie op www.businessatyourfingertips.nl.

Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 129 miljoen mobiele klanten, ongeveer 34 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 december 2011). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 235.000 werknemers. In het boekjaar 2011 realiseerde de Groep 58,7 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2011).

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken, en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 48.200 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2011 genereerde T-Systems circa 9,2 miljard euro aan inkomsten.  à¢â‚¬¨Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl/.>

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular