Na de vuurwerkramp hebben buschauffeurs van Connexxion een actie ondernomen om door een paar uurtjes meer te werken een bedrag bij elkaar te sparen voor de bewoners van Roombeek. Het bedrag ter waarde van ࢬ 4500,- wordt besteedt aan speeltoestellen die in het Roomveldje komen te staab. De organisatoren van deze actie, de chauffeurs Buursen en Korn hebben wethouder Bleker de cheque op dinsdag 10 mei overhandigd.

Korn en Buursen: 'Omdat we ons als Connexxion betrokken voelen bij Enschede en de bevolking en ook nog eens bijna in Roombeek gevestigd zijn, waren wij van mening dat wij iets moesten doen'.

Daarom werd spontaan door alle medewerkers van Connexxion 2 werkuren ingeleverd en het geld gestort op een rekening. Het resulteerde uiteindelijk in een bedrag van 4500,- euro.

Het geld komt volledig ten goede aan speelobjecten in het Roomveldje. 'Het plan om dit te besteden aan speeltoestellen is gekomen uit de personeelsgeleding om op deze manier een zo breed mogelijk publiek er van te kunnen laten genieten', aldus Korn en Buursen.

bron:Gemeente Enschede