Op 31 mei 2008 zal KVE Terra-Shop Haarlem haar deuren om 10.00 uur openen voor publiek.
Niet een "gewone" dierenzaak , maar een terrariumspeciaalzaak voor de steeds groter wordende groep reptielenliefhebbers!
Naast terrariums ,(UV) verlichting , verwarming en decoratiemateriaal , worden er ook voedseldieren verkocht.
Het byzondere in de zaak is , dat reptielenopvang Haarlem (Stichting TCN Animal Resque) haar volledige medewerking verleend.

 

Er worden in de zaak géén reptielen verkocht , maar op donderdag,vrijdag en zaterdag kunnen reptielenbezitters met vragen en problemen terecht.
Ook kunnen mensen op die dagen (op afspraak) met hun reptielen terecht voor kleine gezondheidsproblemen , voor zaken die niet direkt opgelost kunnen worden verwijzen we uiteraard naar de gespecialiseerde dieren Peter Leyfeld.
Openingstijden van de winkel zijn dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 en donderdagavond op afspraak.
Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit en in de meeste gevallen goedkoper dan menig conculega.

De éérste drie klanten (!) die op 31 mei binnenkomen , zullen een compleet ingericht terrarium gratis in ontvangst mogen nemen!

De eerste 8 weken stunten wij met insecten/voedseldieren voor slechts € 1,25 per bakje (dat is de helft van de gangbare prijs).

In de winkel zullen ook diverse reptielen aanwezig zijn , maar deze zijn van de reptielenopvang en worden dus NIET verkocht!

Op de tweede dag (Dinsdag 3 juni) zal er zelfs een Oostelijke Diamant Ratelslang van méér dan 1 meter in de winkel te zien zijn , iets wat je niet in ELKE winkel kan verwachten....

Informatie kan in de middag ingewonnen worden op telefoonnummer 06 24227225