Persbericht

Nieuwe mogelijkheden stimuleren innovatie en bepalen optimale IT- en businessinvesteringen

Utrecht, 18 januari 2012 - CA Technologies introduceert een nieuwe versie van CA Clarity Project and Portfolio Management (PPM). De gebruikerservaring is sterk aangepast en maakt het mogelijk de innovatie-levenscyclus in een bedrijf te beheren van idee tot uitvoering, de organisatie te veranderen om IT beter af te stemmen op bedrijfsdoelstellingen en een optimaal portfolio van IT- en bedrijfsinvesteringen te handhaven. 
 
De nieuwe versie biedt de mogelijkheid kosten te verlagen door grotere productiviteit en vereenvoudigde gebruikerservaring. Investeringen in de software zijn sneller terug te verdienen en innovatiekracht wordt door betere samenwerking vergroot. 
 
Grotere productiviteit
De nieuwe intuïtieve gebruikersinterface maakt het gebruik van de toepassing eenvoudiger. Duidelijkere menu's, search-as-you-type datavalidatie en in-line editing maken het navigeren slimmer en eenvoudiger. Er zijn nu minder handelingen nodig om de gewenste informatie op te vragen en gebruikers kunnen overzichten aanpassen op basis van eigen voorkeuren en favorieten opslaan. De interactieve grafieken, dashboards en Gantt-charts maken PPM-informatie real-time beschikbaar. 

Innovatie door samenwerking
CA Clarity PPM brengt ideegeneratie, community-vorming en planning samen. Op die manier is de volledige innovatie-levenscyclus te beheren. De toepassing biedt controle over projectaanvang, oplevering en beheer voor zowel traditioneel als agile management. De integratie van Chatter van Salesforce.com biedt bovendien social collaboration. 

Snelle terugverdientijd
Investeringen in de software zijn snel terug te verdienen dankzij verschillende operationele verbeteringen zoals geautomatiseerd financieel management en visuele roadmaps. Daarnaast is een upgrade van eerdere on-premise versies eenvoudig uit te voeren en is CA Clarity PPM als on-demand service af te nemen. 
 
Klanten die de on-premise, on-demand of gehoste toepassing gebruiken, kunnen CA Services inzetten om nog meer voordeel uit PPM te halen en upgrades automatisch door te voeren. 
 
Lufthansa
Lufthansa Cargo AG is een van de partijen die recentelijk heeft gekozen voor CA Clarity PPM. Het bedrijf gebruikt de software om projecten van begin tot eind beter te beheren. CA Clarity PPM vervangt een aantal verschillende applicaties die tot nu toe werden gebruikt voor projectbeheer."We hebben gekozen voor CA Clarity PPM vanwege de uitgebreide functionaliteit, de grote configuratiemogelijkheden en de flexibiliteit", aldus Wolfram Martin, Head of Controlling Cross Functions Lufthansa Cargo AG. 
 
"We zien dat organisaties PPM inzetten om bijvoorbeeld cloud-adoptie te begeleiden, producten te ontwikkelen en projecten te beheren. CA Clarity PPM v13 biedt hier ongekende mogelijkheden toe door bedrijfsdoelstellingen en IT in lijn te brengen, en PPM als geheel eenvoudiger te maken. Het biedt een oplossing voor het managen van werk, resources, budgetten, IT-prestaties en bedrijfsinitiatieven", aldus Brian Bell, general manager, Service and Portfolio Management, CA Technologies. 
 
Beschikbaarheid
CA Clarity PPM v13 is nu beschikbaar. Voor meer informatie: http://www.ca.com/us/products/detail/CA-Clarity-PPM.aspx.  
 
Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 

Abonneer op CA Technologies

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
+31 (0)6-22 84 19 19 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform