Utrecht, 7 juni 2012 - CA Technologies heeft Anders Tà¶rnqvist aangesteld als general manager en vice president Northern Europe, de regio waar naast Nederland, ook België, Luxemburg, Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden onder vallen. Hij is daarmee verantwoordelijk klanten van CA Technologies te helpen hun business te verbeteren, te veranderen en te beveiligen.

Tà¶rnqvist werkte hiervoor bij Novell, waar hij meest recent vice president en area general manager was van Benelux, Nordics, Oost-Europa en Afrika. Zijn succesvolle carrià¨re was het resultaat van operationeel inzicht en zijn talent voor het coachen van teams. Dit leidde tot substantiële en duurzame groei.

"Anders Tà¶rnqvist is een geweldige aanvulling op ons managementteam en we zijn ervan overtuigd dat zijn track record in de branche ook CA Technologies' positie in IT management-oplossingen verder versterkt", aldus Marco Comastri, president EMEA van CA Technologies. "Hij is zonder twijfel de juiste persoon om onze klanten verder te brengen van het beheren en onderhouden van IT-systemen naar het leveren van innovatieve diensten via ons Business Service Innovation model."

"Ik zie er zeer naar uit om binnen CA Technologies leiding te geven aan deze regio en onze marktaanwezigheid te vergroten. Niet alleen via klanten, maar ook met andere IT-bedrijven, partners en andere invloedrijke partijen", zegt Tà¶rnqvist. "Ik heb eerder voor CA Technologies gewerkt begin jaren negentig in verschillende verkoopfuncties. Het is een genoegen om terug te komen in deze leidinggevende rol."

De Zweed Tà¶rnqvist zal werken vanuit het CA Technologies kantoor in Stockholm.

Anders_tornqvist2

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

Abonneer op CA Technologies
CAworld www.ca.com/press/caworld
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux