Persbericht

Utrecht, 13 april 2012 - CA Technologies stelt Andrea Dossena aan als Vice President Emerging Markets en Partner Sales EMEA. Hij wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van Business Service Innovation en het zorgdragen voor de zogeheten mid-market bedrijven. Deze klanten hebben een omzet tussen 200 miljoen en 2 miljard dollar en worden bediend door het EMEA partnernetwerk van CA Technologies.
 
Dossena werkte hiervoor bij Postecom, een IT- en internetbedrijf van Poste Italiane. Hier was hij Sales, Channel en Product Marketing Director en verantwoordelijk voor het volledig opzetten van het indirecte sales-kanaal. Eerder was hij Sales en Marketing Director voor de zakelijke markt bij Microsoft Italië.
 
"Ik heb CA Technologies de laatste jaren vanaf de zijlijn gevolgd en de positieve ontwikkelingen spraken me zeer aan", aldus Andrea Dossena. "De channelpartners vormen de basis voor het toekomstige succes van CA Technologies. Als je dat combineert met de product-roadmap en de medewerkers heb je een sterke strategie om klanten te helpen met de stap van eenvoudig IT-beheer naar innovatieve en agile business services."
 
Dossena zal gaan werken met onder andere system integrators, solution providers en service providers om software van CA Technologies strategisch in partner-oplossingen te integreren. Hij werkt vanuit het kantoor in Morges, Zwitserland.
 
"Andrea is de ideale persoon om onze stappen in het mid-market segment te leiden en de business die via de partners loopt te doen groeien", zegt Marco Comastri, President EMEA, CA Technologies. "Andrea heeft in zijn loopbaan volop klanttevredenheid, groei en inspiratie bewerkstelligd. Ik ben er van overtuigd dat hij dit ook voor CA Technologies gaat doen."

Andrea Dossena

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies
à¢â‚¬¢    CAworld www.ca.com/press/caworld  
à¢â‚¬¢    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
à¢â‚¬¢    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
à¢â‚¬¢    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
à¢â‚¬¢    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
à¢â‚¬¢    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
à¢â‚¬¢    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workxà¢â‚¬¨
Erik van de Nadort 
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular