Persbericht

Utrecht, 2 februari 2012 - CA Technologies heeft Gonà§alo Leità£o aangesteld als Vice President (VP) of Services voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Hij is verantwoordelijk voor CA Services en moet ervoor zorgen dat klanten snel en langdurig voordeel en maximale business-value halen uit hun investeringen in oplossingen van CA Technologies.

Gonà§alo Leità£o werkte hiervoor 16 jaar bij SAP in verschillende internationale management-functies, waaronder Chief Operating Officer EMEA. Daarvoor werkte hij bij Dun & Bradstreet Software in Portugal, verantwoordelijk voor de introductie van hun client server applicatie-software.

In zijn rol als VP CA Services voor EMEA zal Gonà§alo Leità£o ondermeer klanten helpen te innoveren en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, waarbij IT een waardecreërende rol speelt.
 
Leità£o zal werken vanuit het CA Technologies EMEA-hoofdkantoor in Morges, Zwitserland.

Goncalo_2
 

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort 
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform