(Persbericht) Utrecht, 22 juni 2011 - CA Technologies heeft Richard Beckert benoemd tot Executive Vice President en Chief Financial Officer. Hij volgt hiermee Nancy Cooper op, die onlangs heeft aangekondigd te willen terugtreden. Beckert start per direct in zijn nieuwe functie als CFO.

Richard Beckert bekleedt al vijfentwintig jaar financiële functies in de hightech industrie. De afgelopen drie jaar was hij binnen CA Technologies werkzaam als corporate controller. In die functie was hij verantwoordelijk voor financiële planning, boekhouding, prijsbeleid en internationale rapportages.

In 2006 trad Beckert in dienst bij CA Technologies als senior vice president strategic pricing and offerings. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij IBM.

Over CA Technologies
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

Abonneer op CA Technologies
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Aleksandra Andjelic
[email protected]
+31 (0)6-24 24 56 79