Persbericht

Nieuwe CA SiteMinder en CA DataMinder verbeteren gegevensbeveiliging en risicomanagement  

Utrecht - 1 maart 2012 - CA Technologies versterkt zijn content-bewust Identity and Access management (IAM)-portfolio met nieuwe beveiligingsoplossingen voor Microsoft SharePoint om gegevensbeveiliging te verbeteren, risico's te verkleinen en beter in te spelen op compliancy-vereisten.    
 
Traditionele IAM stopt op het punt van binnenkomst. CA Technologies' content-bewuste IAM gaat een stap verder door gebruikers blijvend te controleren en de manier waarop informatie wordt behandeld in goede banen te leiden. Hierdoor wordt ongeoorloofd gebruik van data tegengegaan. 
 
Beveiliging Microsoft SharePoint  
De nieuwe versies van CA SiteMinder en CA DataMinder zijn uitgebreid en onderling geintegreerd om de opslag, toegang en het gebruik van informatie binnen een Microsoft SharePoint-omgeving beter te beschermen.    
 
CA DataMinder, voorheen CA DLP, bevat onder andere CA DataMinder Classification, waarmee opgeslagen gegevens dynamisch worden gescand, gelokaliseerd en geclassificeerd. CA Siteminder 12.5 gebruikt deze classificatie vervolgens om een meer gespecificeerd toegangsbeleid op te zetten en te handhaven. De combinatie van de twee toepassingen zorgt voor een betere bescherming zonder dat de productiviteit van medewerkers er onder hoeft te lijden.   
 
Naamsverandering  
Gezien de grote naamsbekendheid van CA SiteMinder, heeft CA Technologies besloten zijn security-productenan hierbij aan te laten sluiten en te hernoemen naar deze 'Minder'-familie. Naast CA DataMinder betreft het onder andere CA IdentityMinder (voorheen CA Identity Management). Zie voor een volledig overzicht van de nieuwe namen http://bit.ly/wtzJCN

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies
 
    à¢â‚¬¢    CAworld www.ca.com/press/caworld  
    à¢â‚¬¢    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
    à¢â‚¬¢    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
    à¢â‚¬¢    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
    à¢â‚¬¢    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
    à¢â‚¬¢    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
    à¢â‚¬¢    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular