Persbericht

Innovatieve gebruikerservaring biedt ondernemingen en service providers mogelijkheid om productiviteit te verhogen en kosten te verlagen

Utrecht, 7 maart 2013 - CA Technologies komt met de nieuwste versie van de SaaS-managementoplossing CA Nimsoft Service Desk 7 (NSD). CA NSD 7 biedt een volledige oplossing voor IT-servicemanagement en voegt daar bovendien een moderne en intuïtieve gebruikerservaring aan toe. Dit zorgt ervoor dat IT-professionals die nog niet eerder met een servicemanagement-systeem gewerkt hebben, toch zonder training de IT-diensten kunnen raadplegen en problemen kunnen oplossen. Daarnaast maakt CA NSD 7 het voor eindgebruikers en IT-personeel mogelijk om snel, eenvoudig en betrouwbaar met elkaar samen te werken. Dit is mogelijk doordat CA Nimsoft Service Desk nu optimaal gebruik maakt van functionaliteit die we kennen van social media en consumentenwebsites.
 
Innovatieve gebruikerservaring
"Gebruikers zijn inmiddels gewend aan de intuïtieve interfaces van consumentenwebsites en social media. Logisch dat zij dit ook meer en meer verwachten van bedrijfstoepassingen", zegt Marco van Lieverloo, country manager bij CA Technologies in Nederland. "Met CA Nimsoft Service Desk 7 komt CA Technologies met een volledige Software-as-a-Service oplossing voor servicemanagement inclusief een eenvoudige en aangename gebruikerservaring voor eindgebruikers."
 
Lagere kosten
De SaaS-oplossing maakt het voor elk soort organisatie mogelijk om hun doelstellingen op het gebied van servicemanagement zonder extra investeringen te realiseren. Managed Service Providers (MSP's) kunnen via het SaaS-model bovendien diverse diensten voor een lagere prijs aan hun klanten aanbieden. Dit kan doordat met CA NSD 7 een gedeelde servicedesk voor het personeel mogelijk is. CA NSD 7 biedt tevens volledig configureerbare en op ITIL gebaseerde workflows die de time-to-benefit versnellen, eigendomskosten verlagen en het toevoegen en bewerken van workflows voor IT-organisaties vereenvoudigen. Zo kunnen zij continu de beheerprocessen verbeteren.
 
Samenwerking met CA Nimsoft Monitor
CA NSD 7 werkt verder samen met de CA Nimsoft Monitor om het servicemanagement te stroomlijnen. Dit gebeurt door de meldingen van de IT-omgeving te koppelen aan de service tickets, waarbij cruciale gegevens van de infrastructuur direct beschikbaar zijn voor het personeel van de servicedesks.
 
Keuze voor maandelijkse verkoop van inschrijvingen
Klanten van CA NSD 7 kunnen maandelijks kiezen om de inschrijvingen op naam of op de huidige gebruiker te licenseren. Het SaaS-model geeft klanten daarnaast direct toegang tot nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. De SaaS-oplossing is direct leverbaar via CA Technologies en via het wereldwijde partnernetwerk van de organisatie.
 
Dienstverlening on-premise
Met CA Service Catalog voorziet CA Technologies tot slot in de klantbehoefte om de mogelijkheden van hun servicemanagementsysteem via traditionele on-premise-oplossingen te laten verlopen. CA Service Catalog 12.8 ondersteunt organisaties in het managen van de dienstverlening waar, wanneer en op welke wijze dat nodig is. Het levert een gestroomlijnde aanvraag dat de gebruikerservaring verbetert en de ondersteuning voor portal-omgevingen zoals Liferay en Microsoft Sharepoint uitbreidt.

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com  

Abonneer op CA Technologies
CAworld www.ca.com/press/caworld 
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs http://community.ca.com/blogs/
CA Twitter http://twitter.com/ca_benelux

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform