(Persbericht) - Carbon footprint met 30 procent afgenomen
- Papiergebruik met 16 miljoen pagina's verminderd

Utrecht, 23 mei 2011 - CA Technologies heeft het Sustainability Report 2011 gepubliceerd. Het rapport heeft als titel 'What Moves Us' meegekregen en schetst een beeld van de voortgang die CA Technologies op het gebied van sustainability in het fiscale jaar 2011 heeft gemaakt.

Milieu-footprint
CA Technologies richt zich hierbij zowel op de 'milieu-footprint' die het bedrijf zelf heeft, maar kijkt ook naar de oplossingen die het ontwikkelt om organisaties te helpen om hun eigen impact op de omgeving te verkleinen. Een voorbeeld hiervan is CA ecoSoftware, een oplossing die bedrijven helpt om het energieverbruik, gebruik van grondstoffen, de uitstoot van stoffen en andere sustainability-aspecten te beheren.

Duurzaamheidsresultaten
Belangrijke punten in het rapport over de prestaties van CA Technologies zijn:
Operationele verbeteringen hebben geleid tot een afname van de carbon footprint met dertig procent.
Accreditatie bij het Carbon Disclosure Project (www.cdproject.net) als partner voor onder andere het berekenen van de carbon footprint.
LEED Gold-certificatie voor een nieuwe vestiging van CA Technologies in India.
Reductie in papiergebruik met 16,3 miljoen pagina's via een printmanagement-oplossing in de Verenigde Staten.
Virtualisatie van ontwikkellabs heeft ertoe geleid dat koolstofemissies met 6.200 ton zijn teruggebracht. Bovendien heeft deze maatregel geleid tot een besparing op energie- en vastgoedkosten ter grootte van 16 miljoen dollar.
Snel toenemend gebruik van CA ecoSoftware om tot lager energiegebruik te komen.
CA Technologies is opgenomen in de lijst van opinietijdschrift 'Newsweek' bij de vijftig meeste groene bedrijven in de Verenigde Staten.
Snelgroeiende deelname aan het zogeheten 'Flexible Workplace Program' dat het mogelijk maakt dat werknemers mobiel werken. Circa dertig procent van de Amerikaanse werknemers neemt nu deel aan dit programma, tegen vijf procent in 2005.
Het volledige rapport is te vinden op: http://www.ca.com/sustainability-report.

Over CA Technologies
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

Abonneer op CA Technologies
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux
Contact:
Co-Workx
Aleksandra Andjelic
[email protected]
+31 (0)6-24 24 56 79