Persbericht

PPM-oplossing verbetert planning, samenwerking en zicht op financiële middelen

Utrecht, 21 november 2012 - CA Technologies heeft CA Clarity Project en Portfolio Management (PPM) voorzien van een aantal innovatieve verbeteringen. Hiermee kunnen klanten de prestaties van hun organisatie verbeteren door continu de beschikbare middelen op hun zakelijke behoeften af te stemmen.
 
Door de nieuwe mogelijkheden van CA Clarity PPM 13.1 kunnen gebruikers nu:

  • Op een slimme en nauwkeurige manier de kosten plannen en voorspellingen doen.
  • Doeltreffende beslissingen nemen over de prioriteit en timing van investeringen.
  • Gemakkelijk begrijpen waar potentiële problemen kunnen ontstaan binnen projecten, portfolio's, investeringsprogramma's en binnen de organisatie als geheel.

Deze nieuwe mogelijkheden zijn te verkrijgen via on-premise, gehoste en SaaS-delivery modellen.
 
"Managers staan onder druk om slimme portfoliobeslissingen te nemen, om de productiviteit te maximaliseren, en op de hoogte te blijven van alle, snel veranderende, zakelijke omstandigheden," zegt Marco van Lieverloo, country manager bij CA Technologies in Nederland. CA Clarity PPM 13.1 biedt de technologische basis om dit soort cruciale beslissingen op weldoordachte wijze te nemen.
 
CA Technologies heeft daarnaast nieuwe releases van CA Clarity Agile (voorheen CA Agile Vision) en CA Clarity Requirements  (voorheen CA Product Vision) aangekondigd. Beide producten zijn volledig geïntegreerd in CA Clarity PPM.

Kijk hier voor het volledige Engelstalige persbericht.

Over CA Technologies  
CA Technologies (NASDAQ: CA) helpt bedrijven met zijn IT management oplossingen complexe IT-omgevingen te beheren en te beveiligen, ter ondersteuning van flexibele business services. Bedrijven zetten CA Technologies software en SaaS-oplossingen in om innovatie te versnellen, infrastructuren te transformeren en gegevens en identiteiten te beschermen; van het datacenter tot in de cloud. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com  

Abonneer op CA Technologies
 
CAworld www.ca.com/press/caworld 
CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
CA podcasts www.ca.com/us/rss/
CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform