CarsOnTheWeb.com, het grootste online veilingsplatform voor tweedehandswagens in België gaat samenwerken met CarFlowManager. Heugelijk nieuws voor dà© remarketing expert die dit jaar zijn 5 jarig bestaan viert.

CarsOnTheWeb is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de verkoop van tweedehandswagens. Met 4 vestigingen in Europa, 50 werknemers, een verkoop van 12.000 tweedehandswagens per jaar en een klantenbestand van meer dan 14.000 kopers in 40 landen, kan de remarketing expert alvast een mooi palmares voorleggen.

De samenwerking met CarFlowManager kwam niet toevallig tot stand. CarFlowManager is een uniek online systeem dat garagehouders en onafhankelijke autoverkopers de mogelijkheid biedt, in à©à©n klik wagens en prospecten te beheren en te publiceren. CarFlowManager is marktleider in België en telt momenteel een duizendtal professionele gebruikers.

Door de samenwerking optimaliseren zowel CarsOnTheWeb als CarFlowManager hun dienstverlening aanzienlijk. Professionele autohandelaars konden via CarFlowManager hun wagens reeds doorsturen naar alle belangrijke Belgische autosites, nu kunnen ze via het CarFlowManager platform meteen ook deelnemen aan de autoveilingen van CarsOnTheWeb. Op die manier bereikt CarsOnTheWeb met haar veilingaanbod meteen ook een duizendtal bijkomende kandidaat kopers.

Als klap op de vuurpijl krijgt de samenwerking tussen beide bedrijven dit najaar nog een staartje: vanaf september zullen professionele gebruikers vanuit CarFlowManager rechtstreeks wagens kunnen uploaden naar de veilingsite van CarsOnTheWeb.
Wordt zeer zeker vervolgd.