Vernieuwende softwarelevering door zusterorganisatie van Finext

´s-Hertogenbosch, 11 juni 2012 SAP Nederland en Censes hebben deze week de SAP PartnerEdge VAR-overeenkomst getekend. Beide partijen intensiveren hiermee hun samenwerking op het gebied van Enterprise Performance Management (EPM).

In de huidige complexe wereld hebben bestuurders behoefte aan hulpmiddelen waarmee zij in korte tijd omvangrijke rapportages kunnen doorgronden over het reilen en zeilen van hun onderneming. Op basis van deze cruciale informatie nemen ze operationele beslissingen, ontwikkelen ze beleidsplannen of onderbouwen ze hun strategische besluitvorming. Censes levert software waarmee bestuurders een goed zicht krijgen op feiten binnen de organisatie waarmee zij gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Die software wordt geleverd op een manier die past bij de voorkeur van bedrijven. In een dynamische economie willen zij op flexibele voorwaarden en tegen concurrerende tarieven bewezen softwarefunctionaliteit kunnen afnemen.

EPM-as-a-service
Censes is de eerste organisatie in Nederland die cloud-oplossingen voor EPM realiseert door het combineren van specialistische kennis van zowel de techniek, de applicatie als de financiële processen binnen EPM. à¢â‚¬Å“Met ons ‘˜EPM-as-a-service-model‘˜ kan het management van organisaties van elke omvang beschikken over professionele hulpmiddelen zoals SAP Planning & Consolidatie om hun inzicht in en grip op hun bedrijfsprocessen te vergrotenà¢â‚¬, aldus Wietse Mol, oprichter van Censes. à¢â‚¬Å“Organisaties kunnen bij ons kiezen uit een brede range van service-modellen; van alleen de licentie tot volledig verzorgde informatiesystemen. Elke organisatie kan daarmee tegen lagere kosten over passende professionele software beschikken.à¢â‚¬

Naast moderne technologische oplossingen speelt ook de kennis om deze te implementeren in een organisatie een cruciale rol. Finext, de zusterorganisatie van Censes, beschikt over professionals met uitgebreide toolkennis en diepgaand inzicht in financiële processen. à¢â‚¬Å“Deze samenwerking past in onze strategie om met ons netwerk van specialisten de volledige keten van Performance Management-oplossingen af te dekkenà¢â‚¬, zegt Benno van Ingen, consultant en partner bij Finext. à¢â‚¬Å“Het heet niet voor niets Value Added. Wij zijn nu in staat om onze klanten à©à©n single point of contact te bieden voor de aanschaf van de licenties, voor de installatie en implementatie en vervolgens voor hosting, beheer en onderhoud.à¢â‚¬

Selecteren ecosysteem
Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: à¢â‚¬Å“Onze positie in de markt vereist dat we zeer zorgvuldig te werk gaan bij het selecteren van partners in ons ecosysteem. De vernieuwende wijze van softwarelevering door Censes en de materiedeskundigheid bij Finext versterken onze overtuiging een goede keuze te hebben gemaakt. Onze klanten krijgen toegang tot een combinatie van oplossingen en diensten die  leiden tot kostenbeheersing en efficiency, maar daarnaast bedrijven ook creatiever en slagvaardiger laat opereren.

Over Censes
Gevoel hebben bij de organisatie door inzicht in de feiten. Gefundeerde beslissingen, efficiënte processen en effectieve sturing. Censes maakt dit mogelijk tegen beheersbare kosten en lagere risico‘˜s. Dit doen we door het combineren van innovatieve service modellen met best practices gebaseerd op jarenlange ervaring van onze specialisten op het gebied van Enterprise Performance Management. Zo worden inzicht en betrouwbaarheid op eenvoudige wijze realiseerbaar voor organisaties van elke omvang. Voor meer informatie: www.censes.nl.Over Finext Performance Management
Finext Performance Management helpt bij het creëren van transparantie, zodat uw organisatie tijdig kan sturen. Wij richten ons op het adviseren en implementeren van Enterprise Performance Management oplossingen bij Nederlandse organisaties. Creatief, betrokken en ondernemend. Dat typeert onze mensen en onze organisatie. Onze mensen waarderen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. En onze klanten waarderen de kracht van oplossingen gecreëerd door de samenwerking met echte vakmensen. Meer informatie is beschikbaar op http://www.performancemanagement.finext.nl.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular