Arnhem - 26 mei 2008. Tijdens het Factuurcongres op 21 mei 2008 zijn voor de eerste keer de Gouden Facturen uitgereikt. In de categorie ‘Elektronisch Factureren’ hebben de bezoekers van het Factuurcongres hun voorkeur uitgesproken voor TNT Post met het praktijkvoorbeeld van ‘Factuurservices’. In de categorie ‘Geautomatiseerde Factuurverwerking’ viel de keus van de bezoekers op Certipost met hun praktijkvoorbeeld van ‘Sanoma Uitgevers’. Beide winnaars mochten naast applaus, bloemen en niet te vergeten: eeuwige roem, ook een echte gouden factuur in ontvangst nemen.

Over de Gouden Facturen

Het is tijd dat de vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking beloond worden voor hun inspanningen en ervaringen. Voor dat doel heeft Factuurwijzer de ‘Gouden Facturen’ ingesteld.De ‘Gouden Facturen’ zijn een blijk van waardering voor de inspanningen en resultaten op het vlak elektronisch facturen en geautomatiseerde factuurverwerking. De bezoekers van het Factuurcongres bepalen welke dienstverleners de Gouden Facturen mee naar huis mogen nemen. De aanwezigheid van een praktijkvoorbeeld of klantcase speelt daarbij een centrale rol. Bekijk hier de presentaties van de winnaars:

- TNT Post - Factuurservices

- Certipost met de praktijkcase 'Sanoma'

Bekijk hier de presentaties van de overige genomineerden:
- D Soft met de praktijkcase 'Zevij'

- Certipost met de praktijkcase 'Q8'

- Register.nl
- TNT Post - ScanPost

In 2009 wordt het aantal categorieën voor de Gouden Facturen uitgebreid, onder meer met een Gouden Factuur voor de beste consumentenoplossing.

Over het Factuurcongres

Op 21 mei 2008 vond het Factuurcongres 2008. Het innovatieve concept stond garant voor een interactief en feestelijk programma met meer dan 25 compacte inhoudelijke presentaties van hooguit 10 minuten. Het Factuurcongres is er voor zowel gebruikers, dienstverleners en andere geïnteresseerden op alle facetten van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Het is een interactief congres waarbij een hoge nieuws- en informatiewaarde centraal staat. Daarnaast worden tijdens het Factuurcongres voor de eerste keer de Gouden Facturen en de Factuurmonitor uitgereikt. Het Factuurcongres wordt mede mogelijk gemaakt dankzij haar hoofdsponsor: 20/20 VISION.

20/20 VISION hecht grote waarde aan de Gouden Facturen

20/20 VISION is al 10 jaar leverancier en ontwikkelaar van procurement software en hoofdsponsor van het Factuurcongres 2008. Een hoge classificering in de competitie van de Gouden Facturen een belangenverstrengeling kunnen impliceren. Daarom heeft 20/20 VISION ervoor gekozen dit jaar niet deel te nemen aan de Gouden Facturen.

Over Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise, realiseren we maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties. We zetten dan ook graag onze kennis en ervaring in om onze klanten de mogelijkheden en voordelen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking te laten benutten.

Factuurwijzer is daarnaast oprichter en voorzitter van Platform ELFA. Hét platform voor elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Factuurwijzer is ook auteur van de Praktijkgids Elektronische Facturen, dat sinds begin september 2007 bij Kluwer verkrijgbaar is.------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong. U kunt bellen naar 026-321 4607 of mailen naar [email protected]

Het Factuurcongres

Friso de Jong

Westervoortsedijk 50

6827 AT ARNHEM

www.factuurcongres.nl

[email protected]