Iedereen die wel eens een ticket of reis geboekt heeft via internet kent het, je bent uiteindelijk uren bezig om relevante aanbiedingen te vinden en te vergelijken. De nieuwe website Surprise Tickets, het initiatief van een klein groepje internet- en reisgekken, speelt hier op in door wekelijks een overzicht met de leukste aanbiedingen van het net te maken. 

Op de nieuwe site http://www.surprisetickets.nl/treft de bezoeker een uitgebreide selectie, actuele aanbiedingen voor zowel vliegtickets, vakanties naar zon en sneeuw, city trips & tips voor een spontaan weekendje weg. Maar de bezoeker treft veel meer dan alleen de “standaard aanbiedingen”; in de Surprise Tickets selectie van deze week staat bijvoorbeeld ook een verrassend voordelig privé eiland bij Curacao, een fantastisch Treehouse in Costa Rica en een verblijf in een 5* Chateau in Belgie voor nog geen 50 euro per nacht. De missie van Surprise Tickets is het zoeken naar reisaanbiedingen niet alleen makkelijker maar vooral ook leuker te maken.

Columbus Magazine

Columbus is hét glossy Nederlandse magazine voor wereldreizigers. Het superdikke reisblad combineert schitterende fotografie met reportages over uitzonderlijke, verre en Europese bestemmingen, Citytrips en praktische reisinformatie.  Op de website www.columbusmagazine.nl treft de bezoeker o.a. een selectie van bijzondere reisverhalen, handige tips m.b.t. bijvoorbeeld het boeken van lowcost tickets of reizen met kinderen en, vanaf deze week, dus ook een selectie uit de actuele reisaanbiedingen van Surprise Tickets. De Columbus redactie maakt hiervoor iedere week hun eigen selectie uit de leukste actuele tickets & travel deals van www.surprisetickets.nl.

Columbus uitgever Matthijs de Groot “Wij reizen natuurlijk veel en vonden de aanbiedingen op Surprise Tickets door de laagdrempeligheid en het bijzondere karakter zelf direct erg leuk. Voor het overzicht op Columbusmagazine.nl selecteren we de reisaanbiedingen waarvan wij verwachten dat ze speciaal de lezers van Columbus en bezoekers van onze site aanspreken.”       

 Columbus Magazine is het nieuwe glossy reismagazine van Nederland en een publicatie van uitgeverij Columbus in Haarlem. Het magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 38.000 ex.en wordt verspreid via 5.000 verkooppunten in Nederland en Belgie en ligt tevens in de businessclass van KLM, Cathay Pacific en de StarClass van Martinair. De bij het magazine behorende site www.columbusmagazine.nl trekt maandelijks 55.000 in reizen geïnteresseerde bezoekers.

Surprise Tickets is het concept van het jonge bedrijf Leads2Travel. De partners verenigen naast een fascinatie voor reizen en ontwikkelingen op internet, een gedegen kennis van het media landschap, nieuwe technologische ontwikkelingen en kennis van de reisbranche. De website is pas sinds einde november 2006 online maar inmiddels weten maandelijks al een kleine 50.000 bezoekers de site te vinden.

bron:Columbus