Een conflict tussen buren op maandag 28 augustus om 18.50 uur mondde uit in een vechtpartij. Daarbij moest een 35 jarige man met verwondingen naar het ziekenhuis en werden twee verdachten aangehouden. De vechtpartij vond plaats in de Hagedoornstraat in Almelo.

Toedracht: een 24-jarige Almeloër kreeg zijn overbuurman, een 35-jarige man, aan zijn woning. De 24-jarige ondervond al langere tijd overlast van de 35-jarige, waarop de 24-jarige zijn 32-jarige Almelose broer belde en hem verzocht te komen.  Deze 32-jarige broer kwam al snel naar de woning aan de Hagedoornstraat en trof daar de 35-jarige overbuurman en zijn broer vechtend op straat aan.
 
De 32-jarige broer sprong tussen beide vechtende mannen, waarbij rake klappen vielen. De 24-jarige haalde daarna een schop en sloeg daarmee de 35-jarige in zijn nek. De 35-jarige was geheel over zijn toeren en liep de straat uit. Hij werd korte tijd later door de politie aangetroffen met een fikse wond in zijn nek. De 35-jarige is naar het ziekenhuis overgebracht en ter observatie opgenomen.
De politie heeft de twee broers aangehouden ter zake poging tot doodslag. Zij zijn in verzekering gesteld en voor nader verhoor opgesloten. Een onderzoek wordt ingesteld.
 
bron:Politie Twente